ИН4С

ИН4С портал

„КРИК“-Тајне биљешке начелника Миленковића: Станковић прије убиства покушао да дође до Брана Мићуновића

1 min read

Станковић, полицајац Ненад Вучковић (у средини) и Беливук, фото: КРИК

Роковник са амблемом БИА, који је одузет од бившег начелника полиције Дејана Миленковића и који је доказ против њега и његове шефице Дијане Хркаловић у поступку због злоупотреба у полицији, садржи биљешке о неким од кључних догађаја о криминалу, открива портал KRIK.

Према наводима Крика, у тим се биљешкама помињу и „утицајне личности црногорског подземља.“.

У биљешкама се помиње, како се наводи у чланку КРИК-а, Александар Станковић, звани Сале Мутави, вођа криминално-навијачке групе „Јањичари” (из које је настала група Вељка Беливука) назван „државним пројектом” и забиљежени су потези полиције након његовог убиства.

Биљешке откривају и да се Хркаловић налазила у опасности од Јована Вукотића, шефа „Шкаљарског клана“ за којег се сумња да је наручио Станковићево убиство. Наводи се и да је шеф „Шкаљараца” у контакту са познатим бизнисменом из Новог Пазара Јахом Међедовићем, који за КРИК каже: ‘Познавати некога апсолутно не представља основ за сумњу и кривицу без обзира ко год да је у питању-наведено у истраживању.

-Роковници су послати на анализу. Испоставило се да далеко занимљивији садржај има роковник са ознаком БИА и низ биљежака из њега сада је доказни материјал против Миленковића који је оптужен за злоупотребу службеног положаја- пише у чланку КРИК-а.

Биљешке откривају и да је Станковић непосредно прије убиства покушавао да ступи у контакт са Браниславом-Браном Мићуновићем из Црне Горе.

-Сале Мутави тражио контакт са Браном Мићуновићем-пише у инспекторовој биљешци са датумом 3. октобра 2016. године, наводи Крик.

Станковићев шеф, вођа „Кавачког клана“ Радоје Звицер, налазио се у Београду у данима прије и након убиства вође навијача, судећи по Миленковићевим записима.

Станковић је убијен 13. октобра 2016. годие, док се налазио у свом аутомобилу у ширем центру Београда.

Након убиства Станковића, према забиљлешци са датумом 23. октобар 2016. године, истрага убиства је пребачена из београдске полиције на специјалну полицијску групу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “„КРИК“-Тајне биљешке начелника Миленковића: Станковић прије убиства покушао да дође до Брана Мићуновића

  1. Sve ovo što se događa u Montenegru je pokušaj da se spriječi izručenje Mila Đukanovića Srbiji, nakon što mu istekne mandat.
    Srbija je prva već poodavno raspisala potjernicu za Zvicerom a Montenegro u pokušaju da spriječi izručenje Srbiji, tek poslije.
    Srbija ima sve dokaze da su Zvicerove i Vukotićeve vođe rukovodstvo DPSa, Brano Mićunović i MUP Montenegra, da su oni stvorili škaljarce i kavače i oni to znaju.
    Pošto se bliži istek mandata pokušavaju na sve načine na spriječe neminovan kraj pa i pocijenu Ukrainizacije Montenegra. Imaju podršku i iz inostrnstva jer su mnogi stranci debelo zaradili na švercu montekegrinskog kokaina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *