ИН4С

ИН4С портал

Милатовић: Оставка Кривокапића само нагађање, ако се сруши ова Влада легитимно креирање нове партије

1 min read

Фото: Влада ЦГ

Министар економског развоја Јаков Милатовић је у јутарњем програму Прве телевизије рекао да мисли да нема мјеста нагађањима да ће премијер Здравко Кривокапић поднијети оставку уочи скупштинске сједнице заказане за 4. фебурар на којој ће се расправљати о изгласавању неповјерења Влади.

“То су само одређена медијска нагађања, ништа више од тога”, казао је Милатовић.

Коментаришући то што ће данас бити одржана сједница Владе он је истакао да је и за сјутра заказана сједница Скупштине, те да је сједница Владе, која је обично четвртком, из тих разлога само помјерена за сриједу.

Уколико се деси да, како је рекао, потпредсједник Владе са Ђукановићевим режимом гласа за рушење Владе било би добро да се у мају, са локалним изборима, одрже ванредни парламентарни избори и глас врати народу.

“Нико у Црној Гори не разумије рационалност потпредсједника Владе Дритана Абазовића који је, након сјајних резултата Скупштине у децембру, само неколико дана послије нове године, повукао овај потез и са своја четири посланика у парламенту покренуо заједно са пораженом Демократском партијом социјалиста покренуо питање повјерења Влади “, навео је Милатовић.

Поступак Абазовића, како је рекао, рушења прве демократске Владе у Црној Гори је “невјероватан јер ревитализује поражени ДПС, враћа друштво на теме подјела и политичке неизвјесности и скреће са добрих економских тема”.

“Мислим да је то политички непаметан потез, издајнички потез, то је потез против воље грађана који су гласали 30. августа 2020. за промјене и гласали за смјену квази-диктаторског режима господина Ђукановића, тако да је потез Абазовића апсолутно несхватљив”, оцијенио је Милатовић.

Коментаришући најаве о оснивању Демохришћанске странке навео је да је премијер Здравко Кривокапић казао на почетку мандата да док траје ова Влада он то неће чинити.

“Уколико се ова Влада сруши у парламенту, апсолутно се ствари тада мијењају. Онда је легитимно креирање нове партије. Велика су очекивања грађана да ће Кривокапић и неки министри то урадити и не смијемо остати дужни грађанима ако се тако ствари издешавају “, казао је, поред осталог, Милатовић у јутарњем програму Прве телевизије.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

31 thoughts on “Милатовић: Оставка Кривокапића само нагађање, ако се сруши ова Влада легитимно креирање нове партије

  1. Интересантно је да се влада руши у тренутку када је добила највећу подршку за буџет, за програм „Европа сад“, кад је формиран Тужилачки савјет, кад се почео откривати шверц, кад је требало, коначно помјерити Катнића, процесуирати Ђукановића, демонтирати ДПС ??????
    Интересантно је да и Драгиња иде на ручак у Б. амбасаду.
    Интересантно је колико се Дритан и Конатар курче.
    Интересантно је да Дритана подржавају сви Албанци, а имали га убити.
    Интересантно је да се није видио с Милом у Дубаију, кад су заједно били.
    Интересантно је да се Ђукановић учестано јавља.
    Интересантно је да је ДФ мртав ладан.
    Интересантно је да су СНП-у важније фотеље од општих, српских интереса.
    Интересантно је да зелени (БС) улазе у владу, а нема кога свога нису запослили кад су били са ДПС-ом.
    Интересантно је да Ђељошај и Цунгу подржавају Дритана.
    Интересантно је да ће једни Срби рушити друге.
    П.С. Драгињу је једино могао напасти Брђанин. Измишљена прича за одвлачење пажње.

  2. Necete ni 3 % glasova dobiti i to zahvalite Krivokapicu.Ako se Leposavic pridruzi DF u tek onda nemate ni ta tri.Stidite se,okrenuli ste Srbima ledja cim ste izabrani u vladu.Ti KRivokapicu posebno zastidje

    9
    1
  3. Hahaha. Ovaj mali Milatovic je komedija. Zaljuljale se fotelje koje je obezbijedio siroj familiji za ovih godinu dana.
    Nek osnuju stranku, svak ima pravo da je osnuje! A ko ce da ih glasa? Valjali bi im sad Srbi?
    Narod nije zaboravio da je Krivokapic smjenjivao Leposavica sa DPSom!
    Narod nije zaboravio Becica i usvajanje Srebrenice!
    Da ne govorimo o Spajicevom i Milatovicevon unapređivanju dps kadra sa laznim diplomama!
    Svi su isti. Samo svoje fotelje brane!

    13
    4
  4. Df ce ponovo u svoju omiljenu poziciju u opoziciju, a mi srbi cemo ponovo da se patimo pod dps-om. Hvala DF na tome. Kako oni nama tako mi njima na izborima.

    17
    17
    1. Neki ljudi su bas optereceni dfom. Kakve veze imaju sa padom vlade i dpsom?
      Nisi oni sa dpsom izglasavali ni smjenu Leposavica ni Srebrenice!
      Po prvi put u zivotu cu glasati za df na sledecim izborima!

      14
      8
        1. Neka jako kulturna gospoja.
          Mozda da podjes do vrtica ili prvog osnovne, ako te tamo prime, da se naucis lijepom ponasanju. Nikad nije kassno.

          3
          12
    2. Koliko moras biti glup da ovako razmisljas. Evo, sta ti je doneo Zdravko? Unistio srpski korpus vise od DPS-a za 30 god. Unistio odnose sa Srbijom, nije cak ni ambasadora vratio, smenio Leposavica, Srebrenica, biracki spiskovi nista, prebivaliste nista, popis nista… i ti zalis za njim i osudjujes DF, koga je Zdravko izdao odmah u izbornoj noci.

      8
      11
      1. Koji crni DF pa on je debelo kriv za situciju u Cg, da imaju pameti zajedno sa tobom ne bi ćutali na ovakvu situaciju u državi, ali su udobne fotelje po dubini!!!

        10
        1
  5. Ne racunajte na srpske glasove.
    Ta partija koju namjeravate osnovati nece na teritoriji Crne Gore i Boke izazvati neko vece zanimanje gradjana.
    Mozda bi bilo najbolje da pokrenete neaku stranku u Singapuru ili Kini pa da Mickey tamo uclani sve svoje bivse djevojke sa familijama.
    Ako vam se posreci mozete se dokopati vlasti u Singapuru.

    20
    15
    1. Ima nas dosta Srba koji cemo bas ove Srbe podrzati, vidjecemo koga ima vise. A ko je bolji i to smo vidjeli jer da je DF imao kapaciteta ova vlada bi definitivno dugo godina vodila CRnu Goru ka opstem prosperitetu.

      7
      4
    1. Ево ја. Мени уопште несмета Европа сад. И вјерујем им да ће постичи просјечну плату преко 1000 евра.

      26
      14
          1. Za tvoju info zivim i radim u Belgiji. Fotelje u CG me ne zanimaju jer mi je ova u Belgiji savrseno udobna.
            S druge strane, ocigledno je da ti nisi vidjela ni karte ni svijeta pa su ti zato vidici toliko suzeni. Svaka vam je vlast u CG ista bas zato sto ste slijepi kod ociju, zato sto ste ocigledno navikli da zivite pod diktaturama, a da sopstveni mozak nimalo ne stavljate u upotrebu.
            Ta vasa vlada, drago Srpkinjo, uradila je gomilu stvari protiv vas Srba!
            Leposavic, rezolucija Srebrenica koja vam cak i slobodu govora ukida, drzavljanstva, biracki spiskovi, dps ministri?

            1
            7
        1. Kad dođeš u Crnu Goru Laura (baš ti je srpsko ime) dođi da krojiš kapu nama neškolovanima i neukima, sa uskim shvatanjima, pa da nas naučiš da obiđemo svijet, da proširimo vidike, pa da iz udobne fotelje komentarišemo o politici države u kojoj ne živiš!

          7
          1
  6. SAMO NAPRIJED,PODRŠKA MLADIM I PAMETNIM. Bit će izbora pa će mo tada vidjet što je ko zaslužijo, maske su pale! Sve se vidi, i ko je Srbin i ko Crnogorac po „profesiji“

    64
    35
  7. Sve je razumljivo ako se zna ko diriguje sa Dritanom. Dritan je lutka na koncu iza koje stoje strukture oko vijesti, a i iz Brisela.

    65
    24
  8. Milaš je još u decembru „predvidio“ pad vlade , tako da crnogorska javnost odlično zna zašto je Dritan ruši.Uzalud se skriva iza evrpske vlade. A banane Dritko ?! Gdje su okrivljeni potpredsjeniče i glavni bezbjedonosnog sektora ?

    66
    22
  9. У праву је за све. Ову владу треба ррконструисати и сачувати.
    Дритан је издаја и превара.

    74
    25
  10. Иза најаве о формирању партије очигледно стоје добре пројекције на локалу у ПГ.Тренутно би ту Демохришћани узели између 7 и 9% .Демократе иду преко 20% док Фронт традиционално узима својих 17-19%.ДПС и даље појединачно најачи са 35%.

    7
    79

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *