ИН4С

ИН4С портал

Мартиновић: Преговарати са СНП-ом у Беранама је исто што и преговарати са ДПС-ом

1 min read

Владимир Мартиновић Фото: Принтскрин

Анализирајући резултате локалних избора у Беранама и Улцињу, Владимир Мартиновић, посланик и потпредсједник Демократске Црне Горе, у интервјуу за РТВ Никшић је казао да би евентуални савез са СНП-ом значио савез са ДПС-ом.

“Социјалистичка народна партија је на државном нивоу показала спремност да иде са Демократском партијом социјалиста. Према томе, ако неко мисли да са њима треба коалирати на локалном нивоу, онда то можемо довести у раван да се преговара са ДПС-ом. Потпуно је исто, да ли ћете у Беранама преговарати са ДПС-ом или СНП-ом. Све је јасно – нови конституент тих партија на државном нивоу, који се најављује, у Беранама је доживио пораз. Они заједно не могу формирати већину, зато не знам шта имају да славе”, рекао је Мартиновић.

Уколико би Социјалистичка народна партија одустала од концепта мањинске владе на државном нивоу, на страначким је органима да се након свега одлуче да ли су за то да СНП партиципира у власти, иако за тим нема потребе, појашњава Мартиновић.

Коментаришући наводе СНП-а да ће, ако не буду дио власти у Беранама, рушити власт у општинама гдје она од њих зависи, Мартиновић поручује: “Гдје год мисле да треба да сруше власт, гдје та власт зависи од њих, слободно нека то раде и нека им је са срећом. Они ће за то сносити политичку одговорност пред грађанима Црне Горе, а тиме нас не могу нити уцијенити нити застрашити.”

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Мартиновић: Преговарати са СНП-ом у Беранама је исто што и преговарати са ДПС-ом

  1. Ovome tipu treba pojasniti razliku LOKALNIH od REPUBLICKIH izbora.
    On je u Budvi sa DPS rusio DF
    U Tuzi je sa Milovim partnerima
    Na Cetinju je,sa Milovim partnerima.

    Demokrate su u Parlamentu glasale sve sto i URA, DPS, SDP, SD , LP
    ONI SU ZA NATO
    SMJENU LEPOSAVICA
    PROTJERIVANJE SRBSKOG AMBASADORA
    SANKCIJE RUSIJI
    CESTITALI ALBANCIMA NA KIM
    PROTIV SU REPUBLIKE SRBSKE
    NISU OBILEZILI DAN AGRESIJE NATO ZLOCINACA.
    Kada se sve sabere 99% imaju istu politiku kai i DPS.

    7
    1
  2. Po ko zna koji put demokrate su potvrdile svoju bezidejnost i inertnost i uhvatili se u kolo sa SDPi na Cetinju i Dps preletacima u Kotoru. A kazu ne mogu sa Snp.

    19
    8
    1. Sve vas treba mijenjati, nijeste vi nizašta. Ne mozete u Budvi, Kotoru, spremni ste da rušite vlast u Nikšiću, Mojkovcu. Ko ne možete da se dogovori bez ikakvog ucjenjicanja, taj ne treba da se bavi politikom. Naučite nešto od Dps i manjinskih stranaka. Sve što su zacrtali to su i ostvarili. A vi ni dobijenu pobjedu ne možete sačuvati.

      10
      1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *