ИН4С

ИН4С портал

Распјевани Цетињани јачи од капљица кише: „Украјина ће спасити свијет“

1 min read
Минутом ћутања и новом префарбаном плочом на Тргу Краља Николе I одали су почаст свим страдалима у рату, у нади и жељи да, како кажу, ово буде посљедња.

Нови "цетињски марш"; фото: ЦдМ

И 35. дана од почетка кризе у Украјини, Цетињани су се поново окупили, и поручили: „Украјина ће спасити свијет“ (“Ukraine will save the world”).

Минутом ћутања и новом префарбаном плочом на Тргу Краља Николе I одали су почаст свим страдалима у рату, у нади и жељи да, како кажу, ова буде посљедња.

Пред зградом бившег Руског посланства на Цетињу отпјевана је украјинска химна.

„Слава Украјини! Херојима слава!“, поручују, (не)свјесни да већина оних који се овако поздрављају славе и сараднике нациста, крволоке Бандеру и Шукевича.

Намеће се питање – да ли је је неко од учесника свекодневних „маршева за Украјину“ својевремено „цупкао“ уз пјесме аполгета усташтва и хрватских злочинаца, Мирослава Скора и Томпсона. Као и одговор – да ЈЕСТЕ.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте још:

Лавров поручио током посете Кини: Москва и Пекинг заједно стварају пут ка поштеном светском поретку

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

42 thoughts on “Распјевани Цетињани јачи од капљица кише: „Украјина ће спасити свијет“

  1. Znaju li ovi Cetinjani koji daju podrsku Ukrajincima da je od 2014 u Dombasu ubijeno vise od 14000 Rusa tj svakog dana po pet Rusa je ubijano.

  2. @Boka forever!

    Ne brini nijesi sam koji zivis za taj dan.
    Mogu zamisliti kakvo ce to da bude slavlje i za taj dan vrijedi zivjeti.

  3. Nije mi jasno zasto Cetinjani prvo na rascciste u svom dvoristu,pa kad to sdede onda imaju moralno pravo da kritikuju druge.
    Cetinje je grad koji je sa cvijecem docekao okupatora.
    Cetinje je grad gdje su djaci ponavljaci strijeljali svoje profesore 1944 god.
    Po zlu poznati cetinjanin Jovo Kapa dao je nalog da se ubije Krsto Zrnov,starac od 66 god i to 1947
    kada je rat vec biuo zavrsen.
    Cudi me kako cetinjani ne kritikikuju pripadnike bataljona Azov i desnog sektora (sledbenike Stepana Bandere) koji su od 2014 mucki ubili vise 14000 rusa u Dombasu.
    A i ne bi bilo lose da se ponekad sjete mucki ubijene Ksenije Pajcin i da neko od ovih koji daju podrsku Ukrajini polozi cvijece na grob nesretne Ksenije.
    Moj savjet vam je da prvo sredite u svom dvoristu a poslije ce doci na redu Ukrajina koja je vise od
    1500 km udaljena od Cetinja.

  4. Мала гомила великих дебила. Директни потомци италијанских „ослободитеља“.
    Пу!

  5. Evo jos jednog primjera (na Cetinje ih bilo mnogo)da glupost nema grania.Cetinje je sve su prilike rasadnik mnogih talentovanih budala. Mada ovi vjerujte mi, ne zale za dobrim i nevinim narodom koji je stradao. Oni prosto daju podrsku njima slicnim no ne smiju da se izjasne, prosto kukavice i fukara.Posli su ustase iz Hr. i mnogi drugi nacisti sirom EU. da pomognu svojima u AZOV-u, dok ovi „laju ko kucka iz veza“.Vrijeme je za veliko ciscenje i ovog puta to je tako. Uz Bozju pomoc i Predsjednika Putina sa slavnom ruskom vojskom, NIKO NEMA SANSE!!!

    13
  6. Samo neka placu i naricu…poslat gume toj stoki…neka naloze i kupite bazene na naduvavanje jer na more ct table nece imati mjesta…pa se kupajte u bazene na naduvavanje penali ograniceni…

    11
  7. Да није било Руске рубље и Руских тајкуна да купују камење по Црној Гори ,сад не би било ни Црне Горе. А сад слава Украјини,уместо Русији.

    34
  8. Украјина је спасила Цетиње.
    Направила им је фабрику чоколаде.
    Ред је да им узврате.

    33
  9. Cetinje definitivno grad bolesnih, neznavenih, mrzitelja svega sto je Pravoslavno. Izrodi fasisticki,a mosle da su antifasisti. Definitivno šizofren grad.

    41
  10. Да сам неки странац који нема појма шта је Цетиње и ко су цетињани уназад 70 год а можда и коју више, вјероватно бих се дивио тим дивним људима који знају шта је слобода и шта је слободно мишљење,шта је достојан човјек па и ако живе у заблуди…АЛИ…знам ко су…
    СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!!!

    28
      1. @Propast,a globalisti (modijalisti,sorosevci) ni ne priznaju nacije…pa jesi li ti globalista ili nacionalista ili ni jedno ,ni drugo vec vanzemaljac pao sa Marsa?

        16
        1
  11. A sto se cini za 20e. Ajde pravac na front junaci ili primite koju izbjeglicu u kucu, ne lajte po ulicama.

    65
    1
  12. Господе опрости овим шизофреним мученицима , не знају шта раде . Цетиње је застиђе Црне Горе , најбоље би било да пођу на групну терапију . Таман су исти као ови Украјински нацисти . Најпознатији цетињски поздрав : „Viva vero Montenegro“ , је такође ултра фашистички поздрав , којим су се поздрављали Мусолинијеви фашисти и црнокошуљаши на Цетињу за вријеме другог свјетског рата . Колика је доза шизофреније код њих , показује да се тим поздравом запечатио 12. Јул на Цетињу . Он је произвео 13. Јул и отпор фашизму . А они се данас представљају као последња одбрана антифашизма у Црној Гори ??? Шизофрени мученици , који силују , истину и правду .За Крст Часни и слободу златну !!! Господе на многаја љета Председнику Путину ! Живио наш братски , Православни Руски народ ! Живјела Русија !!!

    66
    1
    1. Ne ovo su elitni odredi „komite elite“ oni nisu kao od vraginje za 20 eura…ovima je sat 100 eura imas i oralno zadovoljavanje…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *