ИН4С

ИН4С портал

Русија је уништила целокупну одбрамбену индустрију Украјине

Они су практично уништили нашу одбрамбену индустрију

„Они су практично уништили нашу одбрамбену индустрију”, изјавио је Арестович у видео обраћању, а преноси агенција Ројтерс.

Он је указао да ће, према условима предложеног мировног споразума о којем је у уторак разговарано са Русијом, Украјина бити заштићена од будућих претњи захваљујући међународним безбедносним гаранцијама на које Русија неће моћи да стави вето.

„Ово је идеалан споразум који, на фундаменталан начин, унапређује наше позиције”, закључио је саветник украјинског председника.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте ЈОШ:

Не бавимо се добротворним радом: Гас ће се плаћати у рубљама иначе ће уговори бити раскинути

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Русија је уништила целокупну одбрамбену индустрију Украјине

  1. Postoji nešto što se zove tehnološki razvoj. Tako se pokazalo da je vrijednost tenkova postala upitna jer ih Javelini uništavaju sa lakoćom. Izgradiće Ukrajina novu industriju zasnovanu na novim tehnologijama, a para neće hvaliti, dobiće sve zaplijenjene ruske stotine milijardi. Budućnost Rusije je uništena. Ukrajina će postati jedna od najprosperitenijih evropskih država, a Rusija među najzaostalijim (biće tu zajedno sa bratskom Srbijom). Pa prosječna plata u CG je prije ovog rata bila veća nego u Rusiji, a sada je duplo veća.

    1
    51
    1. Jos samo da se probudis iz Dizni sna i sve ok, Amerike nece biti za 15 godina to je neminovnost ima da se raspadnu na 151 Drzavu. Najvecu krizu ce pretrpeti evopska unija jer su zrtveni jarac Amerike, zato je Britanija i izasla iz iste jer je ista pred raspadom. Danas je 21 vek ekonoski SAD ima da pada jer ne mogu da nastampaju dolara koliko su u kurcu, jer nemaju koga vise da pljackaju po svetu Libija,Irak,Sirija,Avkanistan… a sa tim razmisljanjem i mrznjom koju imas ocito propasces i ti sa njima sretno ti bilo…… A sto se tice Ukrajine jedna od nasiromasnijih evropskih zemalja nit vece zemlje nit vece bede, jer su se u mrznji toliko zaneli prema svom brackom narodu kao i ti jer si govno od coveka…

      38
      1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *