ИН4С

ИН4С портал

Нова санкција због шамара: Вил Смит 10 година не сме на доделу Оскара

Vil Smit, Duh

Сјајни Вил Смит; фото: static0.srcdn.com

Одбор америчке Академије за филм одлучио је да глумцу Вилу Смиту забрани учешће на свим догађајима у организацији академије, укључујући доделу Оскара, у наредних 10 година.

Како је саопштила Академија, та одлука је донета након што је Смит током овогодишње церемоније доделе највећих филмских награда Академије ошамарио водитеља Криса Рока, преноси Спутњик.
У саопштењу се наводи да је 94. церемонија доделе Оскара требало да буде „прослава бројних појединаца у филмској заједници који су одрадили невероватан посао у претходној години“, али да су ти моменти пали у сенку „неприхватљивог и штетног понашања Вила Смита“.
Вил Смит се 1. априла повукао из чланства америчке Академије за филм, пошто је на додели Оскара ошамарио комичара Криса Рока. Смит је саопштио да ће прихватити и друге санкције које Академија буде увела због тог инцидента, пренео је Танјуг.
Смит се током доделе Оскара, 27. марта, попео на бину и ошамарио Криса Рока, због његове шале на рачун Смитове супруге Џејде Пинкет Смит, која је обријана до главе јер пати од алопеције.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *