ИН4С

ИН4С портал

(ФОТО) Кнежевић: Кривокапић преварио јавност да је Србија уцјењивала Црну Гору давањем хране да би они ушли у Отворени Балкан!

1 min read

Милан Кнежевић

За неког ко је у 2020. годину ушао као Србин, 2021. годину започео као двеста посто Црногорац, да би у 2022. години постао Тута Бугарин, технички премијер Кривокапић ће добити ексклузивну прилику да објасни црногорској јавности да ли је бугарском премијеру или српској премијерки послао допис у којем преклиње за пшеницу, брашно, кукуруз, шећер и кухињску со, казао је предсједник Демократске народне партије и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић.

Кнежевић је објелоданио документа у којима се види да је Кривокапић тражио помоћ у намирницима од Србије и која га није уцјењивала, како је саопштио синоћ премијер.

Здравко Кривокапић, несуђени Христ а потврђени Јуда, одавно не заслужује озбиљнију политичку анализу јер је кроз свој досадашњи ангажман и јавне наступе показао да није проблем што пије једну те исту ракију, већ што га иста брзо хвата. Тако је у свом лабудовом обраћању јавности Кривокапић још једном демонстрирао лаж као једини познати модел свог дјеловања, да није ни чудо што после сваког судара са истином заврши нокаутиран у трагикомичном углу људске и политичке изгубљености.

Наравно, да је Здравко Кривокапић тек обичан грађанин, он би био проблем само његове породице и здравственог система, али пошто и даље сједи у премијерској фотељи, принуђен сам да га за његово добро лијечим политичким електрошоковима.

За неког ко је у 2020. годину ушао као Србин, 2021. годину започео као двеста посто Црногорац, да би у 2022. години постао Тута Бугарин, технички премијер Кривокапић ће добити ексклузивну прилику да објасни црногорској јавности да ли је бугарском премијеру или српској премијерки послао допис у којем преклиње за пшеницу, брашно, кукуруз, шећер и кухињску со, саопштио је Кнежевић.

А да би ово преклињање Србији било систематизовано, додаје Кнежевић, направио је и табеларни преглед мјесечних и шестомјесечних потреба Црне Горе за овим пољопривредно прехрамбеним производима.

“Чак је тражена и со која није на листи забране, и коју Србија увози из БиХ. Ипак, оно што се да примијетити у овом табеларном прегледу Здравка Кривокапића јесте да Црна Гора једино нема потребе за кокаином и цигаретама, јер су за ова два национална стратешка производа направљене залихе и у случају нуклеарног рата.

Зато уз ово реаговање прилажем и дописе обраћања Здравка Кривокапића званичном Београду иако је синоћ црногорске грађане убјеђивао да нам је Софија у сваком смислу ближа.

А кад говори о мојим наводним одласцима по мишљење у Београд, Здравко Кривокапић очигледно говори о сопственим искуствима, јер не постоји кафе куварица у западним амбасадама, да од ње осим чашице ракије није затражио и мишљење о друштвено политичким питањима које би одмах постало и званичан став Владе.

Више је Здравко Кривокапић усвојио туђих мишљења у ових годину и нешто дана него што су његова дјеца ургирала за економска држављанства у вриједности од 250.000 еура за свако. Зато ћу га поново разочарати да ћу колико данас поново бити у Београду, и то на стадиону Рајко Митић да гледам вјечити дерби Црвене Звезде и Партизана.

Да су друге околности позвао бих и њега да ми прави друштво, али пошто се Кривокапић стратешки окренуо Бугарској, ипак му предлажем да данас одгледа утакмицу Локомотиве из Пловдива и Арде.

А кад су у питању ставови Здравка Кривокапића о СПЦ и њеним епископима, остаје ми да се запитам шта ли би све изговорио о њима да није овакав вјерник пун милосрђа и наљпеших хришћанских врлина. Мада мислим да је то ипак више питање за митрополита Јоаникија да каже да ли подржава ове васкршње тлапње Здравка Кривокапића усмјерене против СПЦ и њених епископа.

Али оно што сигурно подржава моја маленкост, јесте најава Здравка Кривокапића да ће написати мемоаре. После појаве барона Минхаузена немам сумњу да ће Кривокапићеви мемоари надмашити све догодовштине досад најславнијег лажова у историји књижевности.

А потајно се надам и премијеровом опису сусрета с чувеном британском баронесом,и то у посебном поглављу: ”да сам те срео раније мало”, закључио је Кнежевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

59 thoughts on “(ФОТО) Кнежевић: Кривокапић преварио јавност да је Србија уцјењивала Црну Гору давањем хране да би они ушли у Отворени Балкан!

    1. А како и не би, више Здровко за годину против Срба учини него Мило у било којој својој години гледајући појединачно годину по годину. Претече и њега.

      20
      15
  1. Чим Србија пошаље брашно одмах нека Здровко прво нахрани РОСУ због заслуга на литијама па тек онда на тржиште Црне Горе, као што је и са вакцинама урадио. Неће ваљда сад да се мења под старе дане и на крају каријере.

    23
    10
  2. Pitanje svih pitanja zasto se spc tj svestenstvo posteno ne ogradi od ovog izdajnika jer on sve radi protiv vjernog naroda i spc koji su ga doveli na vlast i odbranili spc tj svetinje ali ja mislim da je mi 6 polako ali sigurno urnise mcp jer perovic i ekipa ne miruhe ja kad vidim krivog izadjem iz hrama jer ga je samim ulaskom zagadio on je juda a i dosta svestenika koji ga podrzavaju a i za joanikija je pitanje je li igrac mi 6

    36
    22
        1. A sto laze kad je trazio da kupi za nase pare pa mu nijesu dali.Oladite malo zastitnici lika i djela AV.Ne mogu da vjerujem da pupun vise voli Srbiju od Crne Gore.No dobro je ovo ,valjda ce narod vise shvatiti pa ce imat sve manje glasaca na sledecim izborima.Vise ne moze proc ni kao odbornik u Zetu.

          3
          1
  3. Зашто не објавите мој коментар? Вјероватно нећете ни ово питање?! Све више читалаца негодује због вашег непоштовања својих читалаца које демонстрирате тако што све мање коментара објављујете?!

    35
    3
  4. Кривокапић је најбољи и најинтересантнији тип у Црној Гори, само да није патолошки лажов.
    Први пут у својој историји Црна Гора је могла назрети шта су грађанске слободе и колико су опасни УДБАШКИ умови, али све заседе лажима, којима, изгледа не може да се одупре.
    Према њему човјек не може бити равнодушан.

    27
    17
  5. Izdajnici blazenopocivseg ,vjere i boga ! Brzo li zaboraviste i okrenuste se pljuvacima ,spletkarosima i laznim ,interesnim Srbima .
    Ni nas Svetac Amfilohije nije ih volio jer ih je poznavao Df
    Od boga se bojte ,jer ste vjeru izgubili cim ste Djeda izdali

    25
    16
  6. Mene vise nista ne cudi i ne iznenadjuje kod ovog Krivog izdajice i prodate duse !! Dok je studirao u Srbiji bila mu je dobra, dobra mu je i kada mu deca stidiraju u Sbiji ali cim ti isti pocnu da rade post-studije na stranim fakultetima Americko/Engleskih ambasada Srbija postaje opsta mrznja sem kad im bas opet nesto treba !!! Posle svega ucinjenog i izgovorenog na stetu Srbije i Srpskog naroda u RS i Srpskom Kosovu ovaj petokolonas jos ima obraza da pita za pomoc ili bilo sta od istih !!!

    40
    13
  7. Dok god ovakvi ovdje u ovim komentarima, skoro sve komunisti do komunista, koji bi sad da se igraju malo Srba, napadaju Krivokapića to je pravi znak da nije postao njihov. Onog trena kad ga počnu hvaliti to će biti dokaz da je iznevjerio onog koji ga je i doveo, počivšeg našeg mitroplita Amfilohija, provjerenog borca protiv najvećeg zla na svijetu komunizma. Komunizam je gdje god je zaživio donio muku i velike pogibije, pa i tako i u Crnoj Gori. Ovaj Knežević, lažni pisac i satiričar, koji dobija lažne nagrade i ordene za slijepu poslušnost i izvršenje datih zadataka, a znamo i od koga, osvjedočeni je i ostrašćeni komunista iz komunističke porodice, koji više voli Rusiju od Crne Gore, ali nikako da ode tamo i naseli se u Sibir ( u Sibiru nema lubenica, pipuna i grožđa). Pokušao je i da uvrijedi mitropolita Radovića, ali i bezuspješno, a sa ostalima je ,,podigao glavu“ kad je Mitropolit preminuo i uspjeli su da sruše Vladu koja je javno saopštila da neće biti komunistička. Neki put, očekujući da je ovaj portal, na pravom putu, dakle, onom protiv komunizma, zaprepastim se kad, iako nerado čitam razne budalaštine u komentarima, vidim koliko ih je ovdje.

    30
    42
    1. Dobrivoje, zar je moguće da ne vidiš da tvoj Zdravinjo ima „podstanare“ u glavi?!?
      Zar je moguće da ne vidiš da je prevario i našeg Đeda?!? Ovome svjedoči i ono veče kad je napravio eksces u BG Patrijaršiji kad je hteo da naređuje Patrijarhu i članovima Sv.Sinoda SPC. Ako ti to nije dovoljno onda je džaba tebi pričat o bilo čemu! Ostalo da i ne pominjem.

      45
      18
      1. Bruko, nije moj Zdravinjo, sem moje porodice. Ja se ne vežem ko ti i družina za one koji vam daju ponešto da se oglašavate i blatite one koje ne znate. Činjenica da 26 onih koji su potvrdili da im se moj komentar ne dopada, jesu komunjare, a onih 16 koji su se izjasnili da sam u pravu su vaši protivnici. Mudrije je komunjarama bilo da su ćutali, ovako su samo potvrdili tačnost mojih navoda.

        10
        19
        1. Dobrivoje, tvoj komentar na komentar @Bruke pokazuje da si sličnog mentalnog sklopa kao Zdravinjo. Dijeliš kvalifikacije ljudima na osnovu toga da li im se sviđa ili ne sviđa tvoj komentar. Takvu isključivost pokazuje TVOJ Zdravinjo!
          A što se „blaćenja“ tiče, ovdje ljudi komentarišu javne ličnosti na osnovu njihovih izjava i rada u dužem vremenskom periodu i njihove koegzistentnosti sa realnošću i stvarnošću.

          19
          5
  8. Злобници и издајице Крста опет би разапели Христа!!!
    Уз дужног поштовање свог свештенства Српске Митрополије Црногорско Приморске, мислим да би ред био да нам се каже, ко су ти који су довели и предложили Барона Кривокапића, оправдано сумњам(о) да ти исти раде против СПЦ и Митрополије, односно да раде у интересу „Не канонске ЦПЦ“.
    До сада од овога човјека се нико из Митрополије није оградио а иста га је наметнула као „Србина“, па сам лично изненађен, јер мислим да свако треба бити одговоран за своје постоје.
    Зато КО СУ ТИ КОЈИ СУ ДОВЕЛИ И НАМЕТНУЛИ КРИВОКАПИЋА СРБИМА-ЦРНОГОРЦИМА, ДА СЕ ЗНА!

    58
    21
  9. Шта је спорно у допису госп. Кривокапића влади Србије?! Зашто му нијесу одговорили и ако јесу, објави тај њихов одговор. Ви, господине Милане имате неодољиву потребу да рушите углед господина Кривокапићау. Немам ја ништа против, да аргументоване критике буду упућене било коме па и премијеру. Али злонамјерност и сарказам најгоре врсте, који извире из сваке Ваше ријечи, не приличи озбиљном човјеку а камоли лидеру једне партије и некоме који ме представља у Црногорском парламенту. Морам Вам рећи, гоп. Кнежевићу, да сте моје највеће разочарење. Мандића знам лично и он ме није разочарао, само је потврдио оно што сам о њему знао и мислио. Али Ви?! Ви сте ме потпуно разочарали. Као човјек и као политичар. Као писац би могли да прођете и ако не гајим илузију да сте досегли неке висине у књижевности. Напротив. Али то је већ ствар укуса.

    47
    61
    1. Pavle, uz dužno poštovanje, Vi izgleda niti vidite niti čujete!
      Ništa sporno nema u dopisu Krivokapića, i tu se slažem sa Vama. Ali, sporne su riječi Krivokapića! JEDNOSTAVNO, ČOVJEK LAŽE ČIM ZINE! A, rekao bih da su mu i misli LAŽNE!
      Obzirom kako se sam predstavio pred CG javnošću, a i šire, dok god je na javnoj funkciji Krivokapić ZASLUŽUJE SARKAZAM. Tome je on sam doprinjeo svojim javnim istupima i djelima!
      Jednostavno čovjek je LAŽOV I PREVARANT!
      Možda bi kad siđe sa javne scene i bio za žaljenje, ali on najavljuje da će napisati memoare ka da je bio Kralj ili Car, a u najmanju ruku ka da je bio Vođa nekakve revolucije (poput Tita ili Kastra) i da je decenijama vladao zemljom! To OZBILJAN i NORMALAN čovjek NE RADI!!!
      Dakle, čovjek sam izaziva da se narod SPRDA sa NJIM!

      50
      21
  10. Sto puta sam napisao da je Krivi najveca prevara Srpskog naroda, da od Abaza brata Kurtijevog i Tacijevog nijesmo ni ocekivali pomoc ,ali iza ovog je stajalo 133000 glasaca i bar jos 50000 koji nijesu gladali ili clanova porodica koji glas jos stekli nijesu zbog godina . DF je eliminisao kao pastorce, temeljni ugovor nije potpisao , popis nije izvrsio , svako malo sa Kurtijem se sreto , cestitao kojesta , Republici Srpskoj ni dan drzavnosti nije smio , Leposavica smijenio ,za Srebrenicu glasao , Draginji nosio cvijece , samo mu je bio BG i Rusija mrski ,

    79
    27
  11. Kad je u pitanju NEPOMENIK KRIVOKAPIĆ, 99% građana ga je pročitalo kada je dan poslije izbora okrenuo leđa koaliciji ZBCG.
    Da je prevarant neviđen na CG prostorima (a i šire) bilo je jasno kada su na viđelo počele izlazit istine o njemu kako je prevario Čiču Pavićevića i Nikolu Kavaju, kako je bio fuKSioner DPS-a, kako je sa cvijećem išao doma kod prčevite Draginje i nudio SDP-u da uđu u Vladu, kada je smijenio ministra Leposavića, kada je Kurtiju čestitao dan LAŽNE DRŽAVE KOSOVO*, kada je u toku dana sam sebe više puta u toku jednog dana demantovao, kako …, kako …
    Dakle sve je jasno kada se radi o NEPOMENIKU KRIVOKAPIĆU i njegovim „PROSKULAMA“!
    Meni lično nikada neće biti jasno kako i na koji način je prevario našeg blaženopočivšeg Mitropolita i Đeda Amfilohija! Sklon sam da vjerujem da su Đedu ovog NEPOMENIKA nametnuli određeni autonomaški krugovi unutar Mitropilije na čelu sa Gojkom Perovićem. Ja drugo objašnjenje nemam, osim da ga Đedo nije upoznao dobro te da mu je NEPOMENIK nametnut.
    A što se NEPOMENIKOVIH „MEMOARA“ tiče tek će to biti „ŠTIVO“ koje će izazvati taku sprdnju sa njim da će ga se pokolenja stiđet vjekovima!

    60
    32
    1. У центар, то тврдим и ја од почетка, само ми није јасно зашто се сада не ограде од њега бар они који си истински свештеници СПЦ
      .

      53
      24
    2. Ocjena, dao si dobru ocjenu, nažalost… Samo to, izgleda, mnogim NATO (nazovi) Srbima nije jasno. Ili, ako im je i jasno, neće ni sami sebi da priznaju….

      30
      12
    3. Колико је само пута обећао и преварио за потписивање уговора са СПЦ.Страшно!

      21
      8
  12. Najveća prevara koja se desila Srbima u Crnoj Gori je ovaj Krivokapić, koji je iskorišćen od stranih ambasada i službi za ono što Milo nije mogao.
    Poslije izbora njemu su postali problem DF i Srbija a treba se sjetiti jednom njegovog intervjua kad je rekao da vidi odnos Crne Gore i Srbije kao odnos dvije SRPSKE DRŽAVE, šta se u međuvremenu promjenilo i da su mu bliži Bugari samo on zna i ambasade

    54
    24
  13. Postoji jedna sintagma u srpskom jeziku,PIJANE PRICE. Akteri su uglavnom muskarci. Teme su obicno iste: politika, ko je kog kad zajebao,cojstvo,junastvo,pravicnost,hrabrost,moralnost… ko je kog tukao, ko je kad ispao picka…obicno se prica vrti u krug, pri cemu se taj koji prica dere i ponavlja po nekoliko puta iste misli, misleci da ga neko slusa iako svakog boli qrac sta on prica, samo je cilj da sto bolje cuje samog sebe…e,znaci,svaka Zdravkova prica je upravo PIJANA PRICA.

    46
    19
  14. Кад све сабереш и одузмеш, немамо кога да гласамо. СВИ мисле искључиво на фотеље, само џабе ципеле да дерем до гласачког мјеста.

    41
    22
  15. Krivi je najveca prevara u istoriji CG…jos i pijandura…koja je pravila drustvo kafekuvaricama po zapadnim ambasadama..Srecko Sojic je za njega izmislio politiku..eno kakav je bio

    74
    29
  16. Волим смисао за хумор господина Кнежевића!
    Мислим да му нема равног!
    А сада ове фукаре, вас 10-15 увијек истих навалите, испљујте човијека!
    Ту чамите по ваздан, само да вређате ДФ. Плаћени сте, оправдајте дневницу!

    70
    38
    1. E jes’ vala, tačno tako! No kako nas desetu uze će četiri mandata u najsrbskijem gradu Beranama a vaša velika Trojka ( dnp, PZP, nsd) čaaak sedam mandata? Kako to, kad ste vi autentični predstavnici srpskog naroda, a svi mi drugi izdajnici, dualni Srbi, tranje, botovi… Kako to, objasni mi maloumnom i nerazumnom malom ali ipak Srbinu. Pozdrav i živimo mi bez obzira na razlike.

      24
      23
    1. Ajde vise prestanite da se svadjate oko brasna ima li to dje drugo da se kupi.U pravu je Krivokapic.Nikad nije Crna Gora jela hleba s prijekora ili tesko onom kog Srbija hrani a Rusija brani.Dako ne krepamo od gladi.I sta nam bi sa onim apostolom Stijovicem.Sto ne zasuce rukave i pocne nesto da radi.Vakat mu je.

      2
      1
  17. Ovdje je dopis Vladi Srbije, sto je sporno, ja vise vjerujem Krivokapicu nego tebe Knezevicu koji si teski izdajnike zajedno sa Mandicem I Medojevucem I Jokasom…

    46
    74
  18. PA OVAJ TEKST TREBA UOKVIRITI I POKAZIVATI BUDUĆIM GENERACIJAMA, DA SE ZNA KO JE BIO NAJVEĆI IZDAJNIK SVIH VREMENA, AMORFNA MASA KOJA SE SVAKI PUT PREOBLIKOVALA PO POTREBI, LIČNOJ!
    SVAKA ČAST!
    DUHOVITO DO BOLA, ISTINITO DO SRŽI, DA NAŠA NESREĆA BUDE VEĆA!

    63
    27
  19. Epsko i činjenicama podržano polivanje cucke tranje.
    Ništa bolje nije ni zaslužio.

    Bravo Milane, samo jako!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️????????

    73
    37

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *