ИН4С

ИН4С портал

Гробари правосудног система у Црној Гори, актери корупције и криминала, држе „слово“ студентима: Ђукановић, Меденица, Станковић и Вељовић „професори“

1 min read

Ђукановић и Меденица

Јуче је шеф Демократске партија социјалиста, и актуелни предсједник државе Мило Ђукановић, „одржао предавање“ на Правном факултету у Подгорици. Предавање је одржао будућим академским грађанима, и поставља се питање које „референце“ су свршеног студента Економског факултета, ако је вјеровати медијима, са просјеком нешто преко 6, делегирале за предавача.

Поставља се питање такође, као што смо јуче писали, како је могуће, да након одржаног предавања, ако се то тако може уопште и назвати, није настао скандал?

Како је могуће да нико није реаговао, поставио питање које би предсједника довело у незгодан положај? Како је уопште могуће да је он још увијек ту и везе слова над говорницом, умјесто да свој став о изазовима, перспективама и могућностима, у форми исповијести, износи затворском психологу, а прије тога тужиоцу и судији.

А друштво „предавача“ је ових дана више него инспиративно. Сасвим сигурно фале Светозар Маровић или коверта Миго Стијеповић, но, студенти Хуманистичких студија на „Ју Ди Џи -ју“, сигурно су „уживали“ слушајући предаваче: Ивицу Станковића, Весну Меденицу, Веселина Вељовића и Здравка Беговића на тему „Борба против организованог криминала у Црној Гори“. Да није Црна Гора, било би смијешно, али количина апсурда је непојмљива.

Дакле, пред студентима или правосудним органима, питање је сад!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

21 thoughts on “Гробари правосудног система у Црној Гори, актери корупције и криминала, држе „слово“ студентима: Ђукановић, Меденица, Станковић и Вељовић „професори“

  1. Pogledajte poslusna lica studenata koji slusaju vodju u strahu,takvi su im roditelji a ako cemo pravo i citavo drustvo vaspitavano u podanickom duhu.I vodja je neciji podanik.

  2. ZAR JE OVO MOGUĆE. PA KAKVA SMO MI ZEMLJA
    ZAR JE MOGUĆE DA SMO DOSTIGLI DNO DNA

    I JUČE GOSPODAR KAŽE SAMO GLUP ČOVJEK VJERUJE U PROMJENE

    PREDSJEDNIK DRŽAVE. DOKLE VIŠE

  3. Pa to su te „Zapadne vrijednosti“, između ostalog da kriminalci, šverceri i banditi raznih vrsta drže slovo o pravi, pravdi i poštenju.
    Treba pitati onu Uzjaharu

    24
  4. Ивица Драгињин, кримос, Вељовић организатор и егзекутор док су Весна и Беди задужени да глуме правосуђе. Весна је ништа роба а као правник нула, Беди је 0 плус 0, беда. Њих 4 су СЛИКА И ПРИЛИКА ПРАВОСУЂА ЦРНЕ ГОРЕ, ДНО ДНА.

    21
    1. Nije mi jasno da oni studenti onako ponize sebe slušajući predavanje čovjeka kojeg je neko politički doveo a koji sa pravom ima veze koliko sa lanjskim snijegom.

      18
  5. IN4S ZAŠTO NEMA KOMENTARA ILI FOTOGRAFIJA
    MILO ĐUKANOVIĆ DOBITNIK NAGRADE JEVREJSKE ZAJEDNICE ZA IZGRADNJU TUNELA SOZINA I DEPONIJU DROGE I CIGARETA U MAGACINU LUKE BAR

    24
  6. Само глупи могу да повјерују у промјене,рече Мило и настави да учи како да краду ,,будући правници,,.Звао нас је и прије да смо лудаци и обична стока.Није ништа ново што нас и сад назива свачим кад је дебело платио Дритана и Јоковића.Док гог буде он ,ЦГ неће имати мира. Сад ће сви неистомишљеници бити мета његовог иживљавања.

    29
  7. Takvi mogu da drze slovo zato sto nema dovoljno normalnih i moralnih sa minimumom hrabrosti i dostojanstva da uticu da se ovi hohstapleri postave tamo dje im je odavno mjesto,
    Inace ova olos moze da drzi predavanja buducim lopovima i kriminalcima na temu kako krasti, ubijati, izdavati interese svoje drzave i naroda, a da ne odgovaras, nego da budes nagradjen i proglasen za uspjesnog i sposobnog. Ili recimo kako neke novinarske pudlice proglasavaju ubicu i mafijasa B. Micunovica za srpsku majku. Da nije zalosno i tragicno bilo bi komicno.
    Ove olosi cine jedan kupleraj i ne misle da odustanu.

    33
  8. Ови бандити требају да заврше у затвору и да никад ником на ум не падне да гласа овакве лажове и превртљивце који 30 година лажу,варају,отимају и убијају.Уз пут ударају на српски народ поново,мислећи да смо слијепци.Никад више знојави са својим олошима неће владати Црном Гором .

    35
  9. Pa ko bi bio kompetentniji da priča o organizovanom kriminalu,nego sami akteri i članovi organizovanog kriminala. Pa niste valjda očekivali da ovo četvoro pričaju o časti i poštenju.

    41
    1
    1. Док Ђукановић не заврши у затвору, нема свитања Црној Гори. Опет је почео да се курчи, што најбоље свједочи која је функција Дритана и Јокаша из Пиве
      Запад ће подржати сваку фукару, која испуњава њене наредбе. Зато је и он фукарски и тежити њиховим вриједностима могу само неосвијшћени магарци и неморални грабежљивци.

      29
  10. КОМЕ ВИШЕ ТРЕБА ДОКАЗА ДА СУ АБАЗОВИЋ И ЈОКОВИЋ СПАСИТЕЉИ МИЛА И ДА СУ ЗАВРБОВАНИ: ЈЕДАН ОД СТРАНИХ, ДРУГИ ОД ДОМАЋИХ СЛУЖБИ. ПОТПУНО РАДЕ У СУПРОТНОСТИ СА ИНТЕРЕСИМА И ВОЉОМ НАРОДА.
    ЦРНА ГОРА НЕ ЛИЧИ НИ НА ШТА.

    48
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *