ИН4С

ИН4С портал

Песков: Русија није утицала на оставке европских премијера

Димитриј Песков

Италијански премијер Марио Драги изјавио је јуче да подноси оставку, али је предсједник те земље Серђо Матарела није прихватио, а британски премијер Борис Џонсон најавио је оставку прошле недеље.

Оставке неколико европских премијера су унутрашње питање њихових земаља и Москва с њима нема никакве везе, саопштио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков, преноси Блиц.рс.

,,То је унутрашња ствар сваке од наведених земаља. Ми се ни на који начин нећемо уплитати у ово, немамо ништа с тим. То је све што се може рећи – рекао је Песков на молбу новинара да прокоментарише оставке европских премијера, преноси Дан.

Италијански премијер Марио Драги изјавио је јуче да подноси оставку, али је предсједник те земље Серђо Матарела није прихватио, а британски премијер Борис Џонсон најавио је оставку прошле недеље, подсјећа руска агенција.

Извор: Дан

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Песков: Русија није утицала на оставке европских премијера

  1. Русија је крива зато што није легла да је газе и пљачкају, па су газде љуте на своје џукеле. Све су их већ пензионисали за пар дана или их маринирају као Шолца (журка) и Бајдена (Хантер), остају још само Дуда и Трудо. Неће ни боранија дуго остати у седлу, већ је Петков добио по тамбури, као и Естонка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *