ИН4С

ИН4С портал

Ковачевић: Вукићевић ће оптужбе морати да доказује на суду

1 min read
пштина никада није планирала да прави било какав вашар а за концерт Сергеја Ћетковића је био потписан уговор и уплаћен хонорар.

Марко Ковачевић Фото: Општина Никшић

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић рекао је да лицемјерје челника никшићког ДПС-а Зорана Вукићевића прелази све границе.

Како је изјавио, Општина никада није планирала да прави било какав вашар а за концерт Сергеја Ћетковића је био потписан уговор и уплаћен хонорар.

Како је казао Ковачевић, видјело се на мрежама шта су њихове присталице направиле „човјеку само зато што је требало да наступи у Никшићу и пјева свим грађанима нашег града“.

„А оптужбе да сам ја одговоран што су присталице његове партије и они са којима је он славио на тргу напали полицију ће господин Вукићевић морати да доказује на суду“, навео је Ковачевић на свом Фејсбук профилу.

Подсјетимо, лидер никшићког одбора ДПС-а Зоран Вукићевић, казао је да је предсједник општине Никшић, Марко Ковачевић прво најавио прославу петровданског варшара па када то није наишло на одобравање је заказао прославу 13. јула.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте ЈОШ:

Даниловић: Ђукановић промијенио толико политика да је теорија пред том чињеницом беспомоћна

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

6 thoughts on “Ковачевић: Вукићевић ће оптужбе морати да доказује на суду

  1. Podrška G-dinu Kovačeviću. I treba da pravdu tražite na sudu. Tu ih najviše boli kada se rebnu po džepu, njihov mi patriotizam.

    28
    15
  2. Tako je.Protiv fasista se treba boriti pravnim sredstvims,jer ih to najvise boli.Narocito sada kada su politicki gubitnici.Ionako ,Spuz im ne gine.

    21
    13
  3. Komite su se uplasile i razbezale, na snimku se vidi da su pobegle od ograde, kad je 40 nasih sa trobojkama prislo ogradi. Cim su videli da je policija izmedju njih, onda su komite kukavicki iz daljine gadjale flasama

    46
    30

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *