ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) „Европске вредности“: Дечак није обукао хаљину, казна 263 евра

1 min read

Фото: ИЕД Блог

Жена која живи у Немачкој сведочи како су школске власти приморавале родитеље да децу пошаљу у школу у одећи коју носи супротан пол — дечаци да обуку хаљинице, а девојчице мушку одећу.

Поступак су образложили тиме да деца треба сама да испитају и одлуче ког су пола.

Пошто је одбила, рекавши да њен син зна да је мушко, стигао јој је налог за плаћање казне у износу од 263 евра, наводи жена са снимка.

Обзиром на то да се у Србији увелико најављује „Еуропрајд“ као нешто што, како наводе,  означава слободу различитости и избора, намеће се питање да ли ће се у блиској будућности и код нас Министарства бавити тиме шта ће деца облачити у школи и како ће „откривати“ свој полни идентитет.

Концепт права детета почива на одговорности државе да деци обезбеди остваривање права у свим областима: образовању, здравству, социјалној заштити, очувању околине и свим другим областима битним за живот и развој детета, али за сада, код нас, још увек није на држави да се меша у пол детета, а надајмо се да се то ни у скорој будућности неће дозволити.

 

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

 

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

32 thoughts on “(ВИДЕО) „Европске вредности“: Дечак није обукао хаљину, казна 263 евра

  1. Silovanje razuma, ponižavanje i ugonjenje naroda u tor. Užas koji su namijenili čovečanstvu mora dovesti do sveopšte pobune. Milijarde žrtava je NJIHOV krajnji cilj ili apsolutna potčinjenost.

    26
    6
  2. Појављују се коментари на друштвеној мрежи на којој је објављен овај снимак, да ова госпођа не говори истину, јер, ето, зашто није показала тај захтев из министарства и ту казну од 263 евра. Ја лично не мислим да она измишља, јер из других извора поуздано знам да се ово дешава, али би било јако ефектно да заиста покаже доказе.

    16
    8
  3. To je lice Evrope kojoj trcite.Trciteeeeeeee.To je nista sto sve uce rade DJECI.Neoformlhenim licnostima.Kad vam sasjeku tradiciju korijene Uniste mogu vas J….. Kako hoce

    50
    7
  4. Piiiiiiii, bolesni Zapad, dotle su dosli da normalni svijet kaznjavaju, zakon je dosao u njihove ruke.
    Crno ni se pise, drz gace drz ljevor Crnogorci.

    56
    7
  5. Срамота је да на западу има веома много у владама хомићи и педофили као и у ЕУ парламенту.То су њихове вриједности као и агресије и пљачке.Тиме се поносе.Што ће рећи да долази пошљедња ура.Слажем се са коментаром“Гази Путине ,не стај“.Породица је основна ћелија друштва .

    66
    5
    1. Iha, kako bi se ovako od Šolcike nakupilo para! Neće u suknji na sastanak sa Makronom – daj 263 evra. Sa Orbanom neće u haljini – još 263 evra…milina.

      37
      6
        1. Onda uhvatit Šmita i ćerati da na sastanak sa Dodikom i Izetbegovićem dođe u suknji. Onda bi namlatili pare. Ako ne može od Šolca, može od Šmita!

          12
          5
  6. Нешто ми говори да овде није све до краја речено,за шта је кажњена … нисам сигуран да је све лепо објаснила а уз то и не верујем да је кажњена због наведеног… нека пошаље казну на увид

    11
    63
    1. A KO JE neko?
      Da li si u haljini ili u hlače.
      ISTINA JE SVE TO.
      Kako pričaju ljudi , Blokatore za hormone biće da nerade djeci u Americi.
      Imam dvije mame.

      SVE JE ISTINA NEKO…. sotonu treba pobjediti.

      32
      7
  7. Bolje da nas nema,no da smo u to drustvo,egomanijaka,bezkicmenjaka,depresivaca I prije svega preseratora ! A ovo nase vodjstvo za koje EU nema alternativu,neka navuce aljine ili pantole,pa nek idu za Brisel I natanane prouce kojega su roda ! E,Darvine,Darvine sto ucinje od sojega roda,zajebantu stari ! Putine,udri bez milosti I spasavaj nas od ove izopacenosti !

    45
    7
  8. E ti e ti nam upravljaju monteprkno ti su izazvali inflaciju u svijetu i kovid i bombardovanje i ratove
    Mislim na gaj USA I gej EU
    E oni su upravljali 30 godina monteprknom preko milovih lopurdi pa i 32 godine

    Zato moramo tome da se odupremo

    48
    7
  9. Kako krenulo kod nas djeca radnika i seljaka nece ni imati šta obuti i obuci…A od ovih eU patriota se ionako skoluju tamo gdje tate i mame i tetke imaju račune..njima pol nije bitan …najbitnije su dolari ..Milo to zna najbolje ko bivsi Srbin a ako zatreba i bivsi muskarac..sve po naruđbi

    42
    7
  10. У Аустралији покрет за слободу општења са животињама добија на замаху. Да добро сте прочитали, то нас чека у будућности. Парада “ љубитеља“ животиња.

    53
    8
    1. Е, такви би могли ускоро да затраже да их се и сматра животињама, све по жељи. Па једне године куче, друге овца, треће крава или коњ…

      4
      2
  11. Neka ne plati kaznu pa neka je zatvore a u zatvoru neka počne štrajk glađu do oslobađanja pa neka ,,demokrate“ stabi na ispitu: da li su spremni da ubiju majku dječaka samo što nije htjela da ga obuče kao djevojčicu

    28
    7

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *