ИН4С

ИН4С портал

Бечић: Све је спремно за велику историјску побједу у Главном граду

1 min read

Да је талас слободе незаустављиво кренуо показао је и синоћњи разговор са мјештанима Старог аеродрома и Коника, поручују из Колаиције идемо људи. Грађанима су се обратили предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић, носилац листе Идемо људи Данило Шарановић, предсједник ДЕМОС-а Миодраг Лекић, као и посланик Уједињене Црне Горе Владимир Добричанин.

Бечић је рекао да је све спремно за одличан резултат Коалиције Идемо људи.

“Све је спремно за велику историјску побједу у Главном граду на коју смо чекали преко 20 година, која нам је много пута отета, која ће 23. октобра дефинитивно бити остварена”, поручио је он.

Лидер Демократа је такође нагласио да се не смијемо опустити, јер је јасно да је побједа остварена.

Јасно је да је са друге стране класична губитничка кампања у којој су сви побјегли и у којој су се сви сакрили.

Позвао је све грађане да изађу на изборе, јер побједа зависи и од њих.

“Грађани треба да: казне оне на које су љути, ако су љути. Да казне оне који су тридесет година урушавали ову земљу, оне друге који су продали њихове гласове и који су их преварили. Да казне и нове и старе шверцере. И аматере шверцере и професионалце шверцере. Да казне све оне који су одговорни, али не смију да казне себе. Ако не изађу, они ће казнити и себе и нас и овај народ, а убризгати енергију онима који су одговорни за све оно што је лоше”, казао је Бечић.

Упитао је грађане “да ли неко жели да се вратимо у вријеме прије 30. августа? Да ли неко жели да поново кључну моћ у преламању дамо онима који су двије године блефирали, уцјењивали, варали, мешетарили? Да ли неко жели да се Црна Гора и Подгорица враћају у времена и да иду путевима шверца наркотика и цигарета? Да ли неко жели да овим градом и овом државом владају слуге криминалних кланова и неких неформалних центара моћи ван Црне Горе?”

Носилац листе Данило Шарановић обећао је да ће се све само дан након избора промијенити у Подгорици. Такође је рекао да су потребни људи да би се донијеле промјене на свим сегментима функционисања градске управе.

“Један од наших главних пројеката које ћемо реализовати одмах након преузимања власти, није нешто што желимо да буде једнократна ствар. Није нешто што желимо да буде краткоточног карактера, није нешто што је сува козметика коју можете да видите у Подгорици мјесецима и годинама у назад. Један од тих кључних пројеката носи назив “Отворена врата главног града”. У језгру те иницијативе бићете управо ви, односно сви грађани Подгорице,” објаснио је Шарановић.

Такође је нагласио: “Да је ДПС Ивана Вуковића приватизовао сваку мјесну заједницу на територији Главног града и од њих направио обичне партијске пунктове. Ми ћемо томе стати на крај и одмах након избора вратити мјесне заједнице онима којима припадају, а то су сви грађани Подгорице.”

Грађанима рекао да ће све проблеме рјешавати заједно са њима тако што ће градска управа коначно постати оно што до сада никада није била, а то је истински слуга и истински сервис сваком грађанину Подгорице.

Предсједник ДЕМОС-а Миодраг Лекић који се такође обратио грађанима, убјеђен је да са градоначелником Данилом креће нова етапа.

“Подгорица ће припадати грађанима овога града и то ће бити тај дуго очекивани преокрет који се нажалост у ове двије године није десио. Не потцјењујем резултате, али мислим да од избора у Подгорици са новим градоначелником Данилом креће нова етапа у Црној Гори”, истакао је Лекић.

Лекић је истакао да конкретни и једини резултати у протекле двије године јесу били управо резултати ове коалиције.

Посланик Уједињене Црне Горе Владимир Добричанин рекао је да ћемо овога пута имати шансу да покажемо због чега смо сви заједно и позвао грађане да изађу на изборе.

” У ове двије године сте видјели да вас никада нисмо преварили. Видјели сте да сте са нама начисто. Ви знате шта ми мислимо и ви видите шта ми радимо. Шта је битно? Битно је да све оне које познајете, све ваше пријатеље, кумове, другове, другарице позовете да 23. изађемо, да покажемо да се више никога не бојимо и да немамо потребе да се више икога бојимо, јер смо их побиједили 30. августа и побиједићемо их 23. октобра”, закључио је он.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Бечић: Све је спремно за велику историјску побједу у Главном граду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *