ИН4С

ИН4С портал

Милатовић у посјети Блоку В и Забјелу: Од Подгорице ћемо направити европску метрополу!

Фото: Јаков Милатовић

Јаков Милатовић, носилац листе Покрета Европа Сад!, је у друштву кандидата за одборнике посјетио насеља Блок В и Забјело и том приликом разговарао са мјештанима о проблемима са којима се они свакодневно суочавају. Становници Блока В су посебно истакли проблем паркинга и приступа Дому здравља, вртићу и школа, као и проблем са одржавањем фасада зграда, што је проблем са којим се суочавају не само становници овога насеља, већ и цијелог Главног града. Становници Забјела су такође исказали незадовољство односом надлежних према овом насељу које је једно од већих и насељенијих у Подгорици, посебно у дијелу који се односи на саобраћајну инфраструктуру и повезаност са другим дјеловима града.

Милатовић је упознао мјештане са Програмом развоја Подгорице у наредном четворогодишњем периоду, посебно стављајући нагласак на детаљне планове развоја који се односе на унапређење квалитета живота у поменутим насељима.

„Подгорица је деценијама девастирана од стране актуелне власти, али се у наредне четири године може урадити јако много. Окупио сам тим изузетних људи који имају не само знање и стручност, већ и велику жељу и ентузијазам да, уз помоћ грађана, од Подгорице направимо праву европску метрополу“, казао је Милатовић, пише у саопштењу.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Милатовић у посјети Блоку В и Забјелу: Од Подгорице ћемо направити европску метрополу!

  1. Милатовић од Подгорице а Мицкеј од Црне Горе, 8 свјетско чудо и трансатланског тигра са новим шарама!

    6
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *