ИН4С

ИН4С портал

Милови „сни и прикљученија“: Нијесу успјели са анексијом Црне Горе јер су наспрам себе имали одговорну државотворну опозицију на челу са ДПС-ом

1 min read

Мило Ђукановић

Јуче је у Бијелом Пољу одржана трибина изборне листе “Права ствар, Још боље за Бијело Поље” у оквиру које су представљени и одборнички кандидати коалиције. Том приликм, шеф ДПС-а Мило Ђукановић је рекао да је Црна Гора током ове двије године имала власт која није имала никакву визују, али је за двије године константно покушавала да саплиће Црну Гору на њеном путу, и да је врати уназад, те да није успјела „анексија Црне Горе“, казао је шеф ДПС-а у свом познатом србофобичном маниру бившег Србина.

“Ако је нешто било позитивно то је да су казали да немају намјеру да мијењају нашу визију, да желе да иду путем европског и евроатлантског развоја. Али нажалост током те двије године су показали да су на сваком кораку покушавали да саплету Црну Гору и да је врате натраг. Да ли треба да вас подсјећам да су заправо резултате 30. августа 2020. протумачили као отворена врата за нову анексију, да су жељели да униште обновљену независност, да су жељели да униште грађански карактер Црне Горе”, казао је Ђукановић.

Он је казао да у том науму нијесу успјели али не зато што су наспрам себе имали одговорну црногорску владу која је бранила националне интересе, јер, према његовим ријечима, и једна и друга Влада, прва клеронационалистичка а друга издајничка, радиле су против интереса наше државе.

“Нијесу успјели зато што су наспрам себе имали одговорну државотворну опозицију на челу са Демократском партијом социјалиста. Зато је била да кажем та мука послије 30. августа како уништити ДПС. Зато су се тако чежњиво саопштавале најаве како само што се нијесмо распали у неколико фракција, нагађало се да ли ћемо пасти на 15 или на 2 0одсто. Као што видите ту смо у истом саставу мање-више, ту смо са увећаном снагом у међувремену. Казали смо имамо шта да урадимо и као опозиција и као што рекох, урадили смо”, поручио је вођа ДПС.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

10 thoughts on “Милови „сни и прикљученија“: Нијесу успјели са анексијом Црне Горе јер су наспрам себе имали одговорну државотворну опозицију на челу са ДПС-ом

  1. Svi moji predci, unazad nekoliko vjekova su rodjeni u crnoj gori, ali oni kao i ja smo svi pravi Srbi,volio bih znati, okle su ovi stvorovi, koji se izjasnjavaju kao montenegrini, crnogorci, titogorci, i ostali otpadnici od Srpskog roda.Ko je tu pogan rodio, vaspitavao, i stvorio od njih ovakvu fukaru i neljude.Crna Gora kao kolijevka Srpstva, sada mora da se stidi sto ovakvu pogan gaji u svojim njedrima.DOKLE !!!

    4
    1
  2. Mislili su neki da ponište 30 godina lupežanja OKGDRPS? Da ponište Veku Glibulju, Vesa Prdeža Vukotića, Blaža Jovanića i ostale perjanice bande OKGDRPS koja je u bjekstvu ili Spužu.

    8
    9
      1. Виђу чоче да нијеси пријеко пута иша унатрашке. Никола аветно аветаш.

        10
        11

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *