ИН4С

ИН4С портал

“Може Подгорица- Ово је наш град!” одржала предизборни скуп у Загоричу

1 min read

Фото: УРА

Коалиција “Може Подгорица- Ово је наш град!” одржала је предизборни скуп у Загоричу.

Кандидат за градоначелника Лука Ракчевић је истакао да планирају да наставиће шеталиште уз Морачу: од Јунион бриџа до Дукље.

„Нашу идеју о изградњи шеталишта уз ријеку Морачу, коју смо први презентовали 2018. године, а чију И фазу је реализовала одлазећа градска управа, завршићемо у најскоријем могућем року. Ново шеталиште простираће се од: моста Јунион Бриџ до Саставака; од Саставака узводно ријеком Рибницом до Карвера; од Саставака до Касарне Морача; и од Касарне Морача до Дукље. Тиме би добили преко 4 километра шеталита уз наше ријеке, чиме би повезали Стару и Нову варош, али и обогатили туристичку понуду града, али и додали нови садржај Загоричу“, рекао је Ракчевић.

Подсјетио је да у 21. вијеку локална управа говори о довођењу воде насељима, изградњи канализационе инфраструктуре, умјесто да говоримо о напредним сервисима који су потребни нашем граду. Позвао је грађанке и грађане да изађу на изборе 23. октобра и да ДПС пошаљу у опозицију, како би добили шансу да им покажемо како се воли и чува Подгорица.

Присутнима се обратили и кандидати за одборнике Ива Вучинић, Маја Вучелић и Горан Лаковић.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *