ИН4С

ИН4С портал

Мијовић: Након побједе 23. октобра, основаћемо засебну Општину Петровац јер он то заслужује

1 min read

“Драги Петровчани, позивам вас да гласате за мене јер заједно са вама дуго браним наше заједничке интересе, било у личном својству као ваш суграђанин или као припадник антинационалистичког Грађанског покрета УРА који ће још много година бити тас на ваги и пресудно утицати на све важне одлуке у држави. Гласајте за мене ако желите да ту заједничку борбу успјешно наставимо и у наредном периоду”, саопштио је кандидат за одборника листе “Може Будва, може Црна Гора” Дејан Мијовић.

Како је казао Мијовић, њихов циљ је да Петровац постане засебна општина у складу са иницијативом чији је један од покретача и потписника био управо он. Указује на то да Петровац то сазлужује и да то може бити јер остварује веће приходе од половине постојећих општина.

“Учинићемо да се Петровац и читаво подручје Паштровића убрзано развије у савршеној хармонији са њеном прекрасном природом и принципима јавног-приватног партнерству који у потпуности уважавају интересе локалних мјештана”, истиче Мијовић.

Он је казао да ће, уколико му грађани пруже подршку, радити на томе да се Петровац и Будва одбране од криминалне грађевинске мафије која бездушно присваја и трајно девастира њихов драгоцјени простор. Додаје “Учинићемо то као што смо заједнички успјешно одбранили Буљарицу коју је врх те мафије хтио да отме, а мјештане исели из њихових домова”.

Истакао је да ће један од првих будућих потеза у одбрани Петровца од мафије бити подношење захтјева за рушење незаконито изграђене прегломазне бетонске скаламерије и хотела од 9 спратова на пјени од мора који урушавају љепоте града. Наглашава да ће иницирати њихово свођење на пет спратова у складу са детаљним планом представљеним грађанима и то на терет инвеститора.

“Наш циљ је да се не само Петровац и Будва, већ и сва Црна Гора брзо декриминализује и устроји као демократска, еколошка, социјална и правна држава, која заслужује да постане чланица Европске уније. Гласајте за мене јер све ово можемо у Петровцу, као што може Будва и може Црна Гора!” закључује Мијовић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *