ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић Меденици: Срећна ти слобода банице, и да будеш предсједница Уставног суда!

1 min read

Милан Кнежевић, слика екрана

Предсједник Демократске народне партије и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић огласио се поводом укидања притвора бившој предсједници Врховног суда Весни Меденици.

,,Ја сам три године сваког другог понедељка морао да се јављам у Центар безбједности. Виши суд ми је био одузео пасош и било ми је забрањено да напуштам Подгорицу. Срећна ти слобода банице, и да будеш предсједница Уставног суда. П.С. И сад опшет свога вранца јашеш!“, поручио је Кнежевић.

Фото: Принтскрин Инстаграм

Подсјетимо, бивша предсједница Врховног суда Весна Меденица пуштена је да се брани са слободе и напустила је спушки затвор. Њој је укинут притвор, и није јој одређена мјера надзора, јер није утврђено да постоји опасност да ће побјећи.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

13 thoughts on “Кнежевић Меденици: Срећна ти слобода банице, и да будеш предсједница Уставног суда!

  1. Puštanje na slobodu Vesne Medenice najbolje pokazuje kakva je Crna Gora država. Kakva? NIKAKVA! Da ustajem na himnu? Kako da ne! Da je volim, da navijam za reprezentaciju, kako da ne? Crna Goro, kad si ovakve ne bilo te!!!

    34
    1
  2. Njihovo je proslo.Medijska manipulacija i medijska prezentacija pojedinih desavanja je samo pogresna percepcija realnosti crnogorske stvarnosti.Ono sto je realno je 1.U narodu nema vise straha kako ce govori,sta ce misliti i za koga ce glasati.2.Obican i poseban svijet ce glasati sada za one koje su na vlasti jer mogu dobiti od njih neki benefit.3.Mnogi crnogorci ce se oprijedeliti da su srbi ,opet da bi dobili neku korist. Moglo bi se sa velikom sigurnoscu reci da su Srbi uvjek bili vecina u Crnoj Gori i velika vjerovatnoca je da ce srbi biti na sljedecem popisu apsolutna vecina jer ce se izvjestan broj crnogoraca izjasniti kao Srbi.Opstinski izbori su u stvari najbolji mjerac stvarne situacije.Dps je vjerovatno sad ispod 20%,a sdp i Sehoviceva partija ce se boriti za census…U nekoj postenijoj analizi lako bi bilo moguce da su u Crnoj gori srbi uvjek bili vecina i da je to jedini razlog zasto se nije izlazilo na referendum o ulasku Crne Gore u Nato.Lako bi bilo doci do zakljucka da je sve u zadnjih 20 godina bilo lazirano,izmanipulisano,potplaceno I pokradeno.Po mom misljenju ne postoji ni promil razloga da se ne izadje na nove izbore.

    21
    3
  3. Onaj koji je na slobodu pustio LOPUZU Medenicu JE KRIMINALAC I LOPUZA KAO I VESNA MEDENICA.

    VRIJEME JE DA NAROD UZME PRAVDU U SVOJE RUKE.

    30
    1
  4. Kriminalozovana sudija koja se obogatila na lopovski način u lopovskoj državi, VESNA MEDENICA ĆE NARAVNO POBJEĆI IZ ZEMLJE.

    SAMO ONA I NAROD ZNAJU KOLIKA ZLODJELA TA KUČKA UCINILA PREMA SRBIMA.

    29
    2
  5. Шупак елита Монтенегра се узалуд радује.Весна је мамац,опет ће у спуж.

    25
    2
  6. Jeste Milane, ali ti nisi pozeljna osoba tako kazu Eskobar, Picula i Bilcik. Prema tome demokratija je da se Amerika i EU nesumnjivo kao partneri mijesaju u unutrasnje stvari CG jer to je za tvoje dobro i nase dobro nego mi ne znamo. Prema tome, samo partneri mogu van zatvora, i to uopste nije krsenje nicega, nema mita, korupcije, opstrukcija, krsenja zakona ustava itd. Izgleda da se izvjestaji o vladavini prava i korupciji odnose na DF njihove glasace, i da ustvari poruke sa ovih adresa predstavljaju mijeaanje Rusije i „Crkve Srbije“. Oni su je strpali u zatvor hakerakim napadima na sky aplikaciju

    16
    2
  7. Ja mlim da će ona već koliko je naitru zdimit k mrskome Beogradu…Ako već nije prikačena na infuziloški destilerski rastvor u hotel Moskvu, i uz kontrolu medicinskog osoblja na čelu sa primarijusom dr. Marovićem.

    32
    1
  8. Земља чудеса и бесмисла. На крају баладе ће заиграти Шоту у част ослобађајуће пресуде . Џаба смо кречили мој имењаче.

    29
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *