ИН4С

ИН4С портал

Ковачевић: Општина Никшић и ове године подржаће такмичење “Црна Гора у ритму Европе“

Фото: Општина Никшић

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић и координаторка манифестације „Црна Гора у ритму Европе“ Саида Чикић, потписали су Уговор о донацији на пројекту „Ритам Европе“.

Том приликом предсједник Ковачевић је казао да ће Општина Никшић, са задовољством и ове године подржати највеће музичко такмичење у региону које носи назив „Црна Гора у ритму Европе“.

„Локална управа је увијек ту да подржи све музичке манифестације и такмичења, у којима учествују наша дјеца. Велико нам је задовољство, што можемо и финансијски помоћи да дјеца из Никшића имају прилику да се покажу, на том престижном регионалном музичком такмичењу“, истакао је предсједник Ковачевић.

Координаторка манифестације Чикић се захвалила предсједнику Ковачевићу на подршци и том приликом упознала предсједника о планираним активностима.

„У циљу реализације овог програма, ми ћемо у периоду од 01.02.2023. до 30.03.2023. године, на подручју града, извршити аудицију дјеце и омладине из свих основних и средњих школа, као и омладине до 21 године. На аудици ћемо одабрати шест најталентованијих представника вокалног и плесачког карактера. Дјецу ћемо припремити за наступ и надамо се успјеху“, закључила је Чикић.

Домаћин овогодишњег фестивала је Пријестоница Цетиње.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *