ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић: Држава нема капацитета да се бори са криминалом и шверцом

1 min read

Милан Кнежевић

„Безбједоносни и друштвено-политички контекст у Црној Гори веома је драматичан и не улива повјерење да постоји довољно капацитета да се држава избори са организованим криминалом и шверцом“, оцијенио је предсједник Одбора за одбрану и безбједност Милан Кнежевић.

Он је то рекао новинарима у Скупштини, након сједнице Одбора за безбједност и одбрану о актуелним дешавањима у безбједносном сектору и међународној дипломатији, преноси Мина, пише Дан.

Кнежевић је казао да су на сједници чули веома драматичне информације које се односе на предметну тему, посебно у дијелу шверца цигарета.

„Мој утисак, без обзира на све оно што је провејавало на отвореним сједницама Одбора, јесте да је читав безбједоносни и друштвено-политички контекст веома драматичан и не улива неко спектакуларно повјерење да имамо довољно капацитета да се изборимо са организованим криминалом и шверцом“, навео је Кнежевић.

Он је поручио да је веома битно да у наредном периоду Скупштина, али и Влада, покушају да ураде све „не би ли поставили неке здравије темеље за рад ових институција, а како би резултати били адекватнији и ефикаснији“.

„Надам се да ће црногорско друштво успјети да створи легислативу и амбијент који би обезбиједио адекватнију борбу државе против организваног криминала и корупције“, закључио је Кнежевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Кнежевић: Држава нема капацитета да се бори са криминалом и шверцом

  1. ima, ima država kapacitet,resurse i zakon da se bori protiv šverca,korupcije i mita ali neće jer veću zaradu imaju državni službenici kad ih plate maffia i lopuže nego što primaju platu od Crne Gore.
    Dakle povećajte plate policiji,sudstvu pa da vidiš kako maffiaši beže iz Montenegra kao đavo od krsta hahaha.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *