ИН4С

ИН4С портал

Демократе: Господо из ДПС-а, још се нијесте извинили за увреде изречене на рачун грађана Шавника?

1 min read

Демократе, лого

Само се ви немојте позивати на европске и цивилизацијске вриједности, поручиле су Демократе реагујући на саопштење Демократске партије социјалиста (ДПС).

 

– Господо из ДПС-а, још се нијесте извинили за увреде изречене на рачун грађана Шавника? Морамо вам признати да то нијесмо ни очекивали од вас, али вам савјетујемо да покушате да се олако не бацате терминима, као што сте се бацали увредама јер ћемо вам за све, за разлику од вас, на културан и чињенично утемељен начин узвратити, саопштено је из ове партије.

Они истичу да послије “оваквих тужилачких процеса”, да су, како кажу, “злонамјерни као ви, могли бисмо закључити да сте ви били портпароли Весне Меденице, Блажа Јованића, Саше Чађеновића, као и Владине комисије за станове, али не желимо да се на било који начин нађемо у вашем наративу и спустимо на ваш ниво”.

– Само се ви немојте позивати на европске и цивилизацијске вриједности. Једине вриједности које сте заступали претходних тридесет година су свађе, подјеле и пражњење џепова грађанима, наравно уз енормно богаћење ваших функционера. Видјели смо те вриједности на дјелу када сте 20.000 квадрата станова подијелили својим партијским функционерима, мајкама, теткама, стричевима, ујацима, за само 10 година. Шта ће бити кад се вратимо уназад 20 или 30 година, наводе Демократе.

Додају да су видјели то и на примјерима “слања бирача из других општина у Шавник и то са бејзбол палицама и другим предметима за физички обрачун са члановима бирачких одбора”.

– Европски и цивилизовано, нема шта. Осим што смо видјели на том примјеру када сте послали ваше јатаке да бију чланове бирачких одбора у Шавнику, видимо и сада када опструирате избор судија Уставног суда, само како би коју недјељу више, противно одлуци народа, остали у тим вама тако милим фотељама и како вас рука правде не би стигла, наводе Демократе уз поруку да је правда кренула.

Додају да их је правда већ стигла и тек ће.

– Очигледно вас то боли и тек ће. Тако да, господо из ДПС-а, у свим општинама сте изгубили власт, узалуд сва преписивања, узалуд туче, узалуд опструкције, узалуд кланови, узалуд опструкција избора судија Уставног суда.…већ сте бивши, а то је и разлог што сте бивши, закључују у саопштењу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *