ИН4С

ИН4С портал

Митрополит Јоаникије честитао Милатовићу: Увјерени смо да ћете бити достојан предсједник свих грађана

1 min read

Митрополит Јоаникије, фото: ИН4С

Митрополит црногорско-приморски Јоаникије честитао је једном од лидера Покрета Европа сад Јакову Милатовићу побједу на јучерашњим предсједничким изборима.

– Ширином Вашег срца, праведношћу, знањем и великом стваралачком енергијом заслужили сте високо повјерење народа Црне Горе који Вас је демократски изабрао за њеног новог Предсједника. Увјерени смо да ћете бити мудар и у свему достојан Предсједник свих грађана Црне Горе, који ће Вам несумњиво дати снажну подршку да нашу Отаџбину учините државом владавине права и правде, земљом братске слоге и слободе, богатом и угледном у цијелом свијету. Срдачно Вам честитамо часно заслужену побједу на јучерашњим предсједничким изборима, са жељом да Ваше управљање Црном Гором буде срећно, мирно и на опште задовољство свих њених грађана – навео је митрополит Јоаникије у честитки, како је саопштено из Митрополије.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Митрополит Јоаникије честитао Милатовићу: Увјерени смо да ћете бити достојан предсједник свих грађана

  1. Samo se nadamo da nece zabiti klin onima koji su ga doveli na vlast bas kao sto je Krivokapic Zdravko,a to su 90% Srbi! Dukljani i manjine su podrzale Diktatora monstruma koji su Jakova tukli na Cetinju!
    Slava Bogu i srpskome rodu..

    5
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *