ИН4С

ИН4С портал

Ервин, Кенана и јарани нахпали Јакова: Прогонио Бошњаке кад је био министар у апостолској влади, није се одредио према Сребреници!

Бошњачка странка; фото: БС/РТЦГ

Вјерне политичке скутоноше посљедњег европског диктатора који је обурдан прекјуче, 2. априла, нису сачекале ни 48 сати а да не упуте своје препознатљиве отровне стрелице према новоизабраном предсједнику Црне Горе Јакову Милатовићу.

Они су рекли да су веома изненађени изјавом Милатовића којом се, како су саопштили, на прилично недемократски и недржавнички начин, супротан помирљивој реторици и изјави да ће бити предсједник свих грађана изреченој у изборној ноћи, мијеша у унутрашње ствари једне политичке партије.

То брутално, скандалозно, још не виђено и недопустиво мијешање је, по свему судећи, изјава Јакова Милатовића у синоћњем интервјуу за ТВЦГ да неки политички лидери “нијесу показали дозу демократског капацитета да носе одређене процесе”.

Ервин Ибрахимовић (Фото: Побједа)

“Умјесто да узроке ниске подршке мањина тражи у својим грешкама, које је према припадницима мањина правио као министар апостолске Владе, очистивши свој ресор од свих кадрова из реда мањина, као и у чињеници да се никада јасно није одредио о за Бошњаке и остале мањине веома важним питањима из скоре прошлости Црне Горе и региона, он се, за некога ко претендује да буде државник и лидер, те предсједник свих грађана, на прилично некоректан и, у политичком смислу неискусан начин обрушио на најјачу политичку партију мањина са снажним изборним легитимитетом и њеног лидера покушавајући да фингира инклузивност, умјесто што брине за Бошњачку странку, било би политички мудрије да брине о томе како ће као предсједник Црне Горе стећи повјерење Бошњака, као најбројнијег мање бројног народа. А то свакако не може постићи на начин како је то презентовао током свог посљедњег интервјуа, нити на онај који је као министар апостолске Владе показао, те да се умјесто о процесима у Бошњачкој странци позабави процесима у покрету из којег долази”, наглашавају из Бошњачке странке у крајње неприличном тону и недостојно актуелног политичког тренутка.

Посебно је спорно што Бошњачка странка на пежоративан начин говори о „апостолској влади“, умјесто да се бави џихадистима, исламистима и регрутима некадашње терористичке организације ИСИЛ који су долазили из редова политика с којима је Бошњачка странка политички друговала годинама уназад.

А, то што и сада потежу питање Сребренице, то је већ, усудићемо се да кажемо, озбиљна политичка патологија.

Шта би на овакво понашање рекао часни Исо Махмутовић који је, због поштовања и зарад суживота са својим суграђанима друге вјере, одбио да учествује у рушењу Његошеве капеле…

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

34 thoughts on “Ервин, Кенана и јарани нахпали Јакова: Прогонио Бошњаке кад је био министар у апостолској влади, није се одредио према Сребреници!

  1. Питам за друга. Да ли је могуће да у дому здравља у Бару, имају 2 хришћанска лекара, од тога само један Србин, тј. Српкиња. Све сто добили по дубини, хтели да газите колима литију. Сад нам нешто причате. Поносан на 30% Цетиња које је рекло НЕ ДПС-у. Грађанска Црна Гора, слободна да свако каже ко је и шта је, где ће најбољи ићи напред, без обзира на порекло. Доста је било апартхејда према Србима

    1. адвокатско правосудна мафија у комедији тужбе тетовираног министра каже:

      30% ЦЕТИЊА гласало за људе који јавно верници СПЦ . СВИ КОЈИ НЕИЗЛАЗЕ НА ИЗБОРЕ ПО ВАСЦЕЛОМ СВЕТУ ТО РАДЕ ЈЕР НЕЗАДОВОЉНИ МЕЈН СТРИМ ПОНУДОМ А ЗНАМО МЕЈН СТРИМ ЦЕТИЊА . ДАКЛЕ ПРЕКО 50 % ЦЕТИЊА ЈЕ ПРОТИВ ЈАВНОГ НАРАТИВА О ЦЕТИЊУ А НЕЗАБОРАВИТАЕ КОЛИКО ГЛАСОВА ДПС КАД БИЛА ЕКСТРЕМНО ПРОСРПСКА СТРАНКА ДОБИЈАЛА НА ЦЕТИЊУ ТЈ. ВАЗДАН И КАКВА ГОД ВЛАСТ БИЛА УВЕК 50% ЦЕТИЊА ГЛАСАЛО ЗА ВЛАСТ … ДАКЛЕ 50% ЦЕТИЊА УВЕК ЗА ВЛАСТ ЧАК И АКО НА ЛИСТИ ЛСЦГ И СЛАВКО ПЛУС РАНКО СА СВОЈИМА ОПЕТ БЕЗ СНП НИ ВЛАСТ У ОПШТИНИ ЦЕТИЊЕ НИСУ ИМАТ МОГЛИ … ДАКЛЕ КОЛКО ПАРА МИЛО КРОЗ КРЕДИТЕ КИНЕЗИМА ДАО И КОЛИКО ПАРА ОД РУСА УЗЕО БИЋЕ ДА ЈЕ МИЛО КИНЕСКО РУСКИ ЧЕТНИК … ПА ГА ОПЕТ ГЛАСАЈУ НА ЦЕТИЊЕ

  2. А можда да се неко из Сарајева извине Црној Гори због злочина у другом свјетском рату над грађанима Црне Горе

  3. Jedan savet sunarodnicima islamske veroispovesti sa ex YU prostora. Pronadjite istorijske fakte, lako je do njih danas doći, od početka dvadesetog veka, preko stvaranja prve zajedničke države, dešavanja izmedju dva rata, realnih činjenica iz drugog rata i zajedničke države do početka 90-tih. Doživećete mnogo iznenadjujućih trenutaka čitajući o strani kojoj su pripadali vaši preci islamske veroispovesti. Koliko je njih ratovalo za kraljevinu Srbiju, kakav su imali položaj u političkom životu, vojsci, društvu, za koju stranu su glasali u škupštini kraljevine, koliko je bilo pripadnika u JVUO koju zovete četnicima, koja prava i zakone običaja su imali u mrskoj kraljevini…Videćete da su manja prava imali u NDH i SFRJ nego u kraljevini Srbiji itd. Želim vam srećno istraživanje sopstvene istorije i da progledate već jednom a ne da vas zloupotrebljavaju vaše vodje!

    13
  4. Neka dotični gospodin prvo osudi progon i ubistva Srba i Jevreja pa da onda krenemo dalje. Ne možeš osuditi jedan zločin a zmuriti na druge.

    24
  5. Ne zamjerite ,,bošnjačkim,,nebulozama.To je samo odraz panike,jer su svjesni da njihovi nepismeni ili polupismeni ,,kadrovi,,gube ogromne pozicije u vladi C.Gore,i državnim preduzećima,svjesni da će sa Milovim fasistima,,komitima,morati da polažu narodu račune.
    Mada su oni u povoljnijem položaju od Milovih i Draginjinih Cetinjskih komita,,jer mnogi od njih,vratiće se odakle su došli : na KATUNE BIHORA,HAJLE I PROKLETIJA.

    19
  6. Rukovodstvo BS totalno se pogubilo, umjesto buducnosti izabrali su proslost!! Umjesto da podrze Milatovica, izabrali su tezak teret za Bosnjake da podrze Djukanovica! Kada je izgubio, sada pokusavaju da opet prizovu proslost i da se predstave lazno ugrozenim! Sramotno i nedostojno ljudskosti!!
    Nadam se da ce Bosnjaci kao gradjani Crne Gore biti mudriji na narednim izborima i odbaciti kliku koja zarad funkcija, stanova i druge licne koristi zrtvuje pomirenje u Crnoj Gori!!

    22
    1. Ova stranka iskljucuje sebe iz neke buduce vlade, bar sa ovom prvom postavom. Kada je pomenuta dama u pitanju, i pored pocetnih simpatija, grdno sam razocaran u njeno politicko-palanacko delovanje. Nekoliko puta sam bio svedok da joj istina nije omiljena disciplina.

  7. Kmee kmee, nema vise korita, nema dzaba stanova, nema namjestenja nepismenih stranackih aktivista i djeljenja rukovodecih polozaja u drzavnoj upravi nesposobnom ljudima po nacionalnom kljucu. Cutao bi Ervin i ne bi napadao novoga Predsjednika, samo da mu je ponovo da nedje bude ministar, no on je svoju sudbinu vezao za Mila i DPS, pa posto su eto oni potonuli rjesio je da i on sa svojom bosnjackom strankom potone zajedno sasvojim mentorom. Srecom pa ima mnogo vise mudrih i pametnih Bosnjaka i Muslimna, koji misle svojom glavom i u korist svog naroda a ne u korist kriminalaca iz proslogarezima na celu sa Milom lopovom, pa ce oni znati staje dobro za njihov narod.

    55
    1
    1. Tako je…. Nas Sokolski Sin…. Brat…. Vladan TomanoVic…. IZ Niksica…. SVe Za NjegoseVu Crnu Goru…. Za Cojski i Viteski Demokratski Front…. Za Milana KneZeVica iZ Srpske Zete…. Za SVe Sokolske SinoVe…. Sto Nam SrpstVo i Srpska Sparta Dadose….

      30
  8. Браво за Томана Владановића!!!! Браво момче, упоран си! „Бошњаци“, има ли угроженијег народа на планети од вас. Нема више новца, намјештења, одбора, функција, станова, за куповање наклоности мањина, нема, нема потребе за то јер ће од сада Срби излазити у још већем броју на изборе! А ви ћете морати замолити ваше сународнике да гласају вас а не ДРПС ако желите посланичке плате!!! Кад вас је то Милатовић стигао увриједити па сте гракнули на њега. За разлику од велике већине ваших и ДРПС политичара са лажним дипломама он изгледа да зна све оно што ви не знате, а то није мало!!! Сребреница је ратни злочин, а геноцид је све оно што су Турци као освајачи радили, и геноцид је све оно што су ваши сународници радили Србима прије Сребренице. Боли вас кад Срби узврате борбом и силом ,боли вас кад Срби узврате демократијом и миром, за ту вашу болест једини је лијек да Срби нестану са лица земље у да да буду избрисани из историје, може и то да се деси али у том случају неће бити ни многих других!

    81
    1
    1. Tako je…. Nas Sokolski Sin…. Brat…. Vladan TomanoVic…. IZ Niksica…. SVe Za NjegoseVu Crnu Goru…. Za Cojski i Viteski Demokratski Front…. Za SVe Sokolske SinoVe…. Sto Nam SrpstVo i Srpska Sparta Dadose….

      17
    1. Tako je…. Nas Sokolski Sin…. Brat….
      Vladan TomanoVic…. IZ Niksica….
      SVe Za NjegoseVu Crnu Goru….
      Za Cojski i Viteski Demokratski Front….
      Za SVe Sokolske SinoVe….
      Sto Nam SrpstVo i Srpska Sparta Dadose….

      15
  9. Живео предсједник општине Никшић Марко Ковачевић !
    Владан Томановић Никшић

    65
    1
  10. Живео прњдсједник одбора директора ЕПЦГ – Е : Милутин Ђукановић !
    Владан Томановић Никшић

    54
    1
  11. Најбољи директори , руководиоци из : ДФ – а !
    Владан Томановић Никшић

    54
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *