ИН4С

ИН4С портал

Ауфидерзен: Титоначелник подноси оставку!

Фото: Принтскрин

После пет мјесеци од изборног пораза на локалним изборима, Иван Вуковић је објелоданио да ће 12. априла поднијети оставку на позицију градоначелника Подгорице.

Истог дана биће конституисан нови сазив Скупштине главног града Подгорица и изабрана предсједница локалног парламента.

Вуковић је на Фејсбуку казао да су се стекли услови да испуно обећање дато 23. октобра око поноћи.

– Обећао сам суграђанима након избора 23. октобра да ћу бити ту док се не створе претпоставке за формирање нове власти у Подгорици и избор новог градоначелника. Због функционалности система, надам се да ће нова парламентарна већина градоначелника изабрати истог дана – навео је Вуковић на Фејсбуку.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

14 thoughts on “Ауфидерзен: Титоначелник подноси оставку!

  1. Dali ovaj čovjek ima mozga nema šta da podnosi ostavku kada je već izgubio na izborima. Zašto nije podnio ostavku kada su proglašeni rezultati lokalnih izbora u Podgorici

    36
    2
  2. Veliku podršku u krivosudnom sistemu Monteprkna ima Ivo Vrana Vuković. Osim majke Ranke Vlahović Vuković, tu je Romina Vlahović, one što je krala pomade pa je suspendovana sa posla a kasnije i kažnjena. Onda Vesna Vlahović-Medenica koja umesto da rođaku ukori što je prekršila etičke kodekse i okinula obraz Vlahovićima, kreće da spašava rođaku lupežicu. Uspjela je da okrene pravdu i donese krivdu. Pa je, umjesto Romine, država osuđena da plati za krađu pomada. Sramnu presudu je donijela sutkinja Osnovnog suda Mirjana Vlahović i presudila da država lupežici na ime neisplaćenih i umanjenih zarada duguje 16.232 eura, zbog neisplaćene kirije za stanarinu za taj period 2.500 eura i još oko 2.000 eura kao kamatu na te iznose i vratila je da na mjesto tužiteljke. Ubrzo poslije toga Romina Vlahović je neprofesionalnim ponašanjem prekršila Etički kodeks državnih tužilaca, utvrdila je nadležna komisija. Postupak protiv Vlahovićeve pokrenut je pošto se 18. marta nije pojavila na suđenju na kojem je trebalo da zastupa državu. Ona je u izjašnjenju priznala da je spornog jutra, umjesto na suđenje, otišla u kafić. Odluku u predmetu protiv Vlahovićeve donijela je Komisija za Etički kodeks državnih tužilaca. Ali nema veze, Romina i dalje prdi u tužilaštvu a sutkinju Mirjanu za ove i druge zasluge ubacaju u Apelacioni sud. Tu je još jedna cvećka, sudija Milica Vlahović Milosavljević koja je okrivljena da je prepravljala presude jer je navela da je Vesni morala da izađe u susret pošto su njen otac i đed bili su u baš bliskim odnosima sa Vesninim ocem.

    11

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *