ИН4С

ИН4С портал

Закључен Меморандум о пословној-техничкој сарадњи између ЈЗУ Дом здравља Главног града и УИКС-а

1 min read

Фото: Принтскрин Фејсбук

Јуче је потписан споразум измедју директора Дома здравља Главног града Прим. др Данила Јокића и в.д. директора УИКС-а Рада Војводића о сарадњи у области здравства, а уговор се закључује на неодређено вријеме, наводи се у саопштењу.

Меморандум о сарадњи је, како се додаје, усаглашен на основу обострано исказаног интереса да се успостави сарадња на бази једнакости, реципроцитета и заједничке користи, на основу обострано исказаног интереса. Принципи на којима це се заснивати су принципи партнерства, транспарентности, одговорности, међусобног информисања.

„Разлог потписивања меморандума је сарадња на едукацији кадрова ангажованих у Дому здравља и УИКС- у, заједницког учешћа у изради и пријави пројеката у циљу унапређења квалитета здравствене заштите, упућивање љекара и средњег медицинског кадра на испомоћ у случају потребе обје стране и друго“, истиче се у саопштењу.

Примјеном овог меморандума ће се, како се закључује, унаприједити сарадња ове двије установе у области здравства, размјењиваће се информнације, експерти и здравствени професионалци, ојачаће се здравствени капацитети и прошириће знања у области медицине.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *