ИН4С

ИН4С портал

Дајковић писао Ињац: Молим вас да прогласите Дан жалости у Подгорици због двије невиђене трагедије у нашој Србији

Фото: Слободна Црна Гора

Предсједник Слободне Црне Горе и одборник у Главном граду Владислав Дајковић упутио је иницијативу Градоначелници Подгорице др Оливери Ињац да уведе Дан жалости на територији Подгорице поводом двије незапамћене трагедије у Републици Србији. Иницијативу, односно молбу, преносимо интегрално:

“Уважена Градоначелнице,

Као отац, Подгоричанин, али и као Одборник, односно представник нове владајуће већине у Главном граду, упућујем Вам иницијативу коју можете протумачити и као молбу, да сходно Вашим законским могућностима на територији Главног града Подгорице прогласите Дан жалости поводом незапамћених трагедија у нашој братској Србији.

Бројне недужне жртве, међу којима су доминантно дјеца, морално и етички обавезују и званичне институције у Црној Гори да се солидаришу са нашим народом у Републици Србији, а самим тим и са грађанима Црне Горе који су српске националности.

У нади да ћете услишити ову молбу која се темељи искључиво на људским, а никако политичким мотивима, унапријед Вам се захваљујем. С поштовањем, одборник у Скупштини Главног града, Владислав Дајковић.“

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *