ИН4С

ИН4С портал

Такозвани закмечали за ухапшеним Куртијевим терористима: Треба их што пре пустити из Србије и суочити их пред нашим судовима за државну издају

Ухапшени терористи

Тзв. бивши директор Инспекције у општини Митровица Фидан Адеми, из редова покрета Ветевендосје, прокоментарисао је хапшење тројице Куртијевих терориста који су данас лоцирани и приведени под путном ратном опремом у селу Гњилице на територији општине Рашка.

Адеми каже да тројицу Куртијевих терориста треба пустити из Србије, а потом им на тзв. Косову судити за „националну издају“.

„Нема оправдања за потчињавање без отпора. Треба их што пре пустити из Србије и суочити их пред нашим судовима за државну издају! Нека буде пример да се ниједан полицијски или војни званичник не усуђује да преда оружје са пуним патронама непријатељу“, изјавио је Адеми.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Такозвани закмечали за ухапшеним Куртијевим терористима: Треба их што пре пустити из Србије и суочити их пред нашим судовима за државну издају

  1. Evo na primer ti. Sigurno bi pružao oružani otpor. Zato i jesi onako kako jesi dok te branio neko . A brani li ti iko da ih OTMES I ONDA OSUDIS U PRISTINI.?! IH STA JE HAJDUKA USKOKA BILO A DAL I TI JESI IL NISI ? Ako oteti specijalci nijedan civil u otmici nije strado pa ako možeš preotmi a ne samo drvo DA OTIMATE IZ KURSUMLIJE I brzo odlazite čim vidite nekog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *