ИН4С

ИН4С портал

Радовић в.д. помоћник директора полиције, именовано више генералних директора Директората…

1 min read

Фото: Влада Црне Горе

Влада је на данашњој сједници размотрила више кадровских питања.

Александар Радовић именован је за вршиоца дужности помоћника директора Управе полиције – руководиоца Сектора за финансијско-обавјештајне послове.

Дата је сагласност, како је саопштено, да се Марија Вујовић постави за главно овлашћено службено лице у Министарству финансија – Директорату за централну хармонизацију и развој унутрашњих контрола – Дирекцији за надзор над ревизијом.

Разријешен је члан Одбор директора Спортског центра „АДА“ Пљевља Владан Аничић, док је за члана борда именован Велибор Ковачевић.

Зоран Кујовић постављен је за генералног директора Директората за безбједносно-надзорне послове у Министарству унутрашњих послова.

Радован Поповић именован је за генералног директора Директората за управне послове, држављанство и странце у МУП-у, а Сергеј Мучалица за генералног директора Директората за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте у истом ресору.донијела Рјешење о постављењу Александра Алексића за генералног директора Директората за финансијско материјалне и кадровске послове у Министарству унутрашњих послова,

Неђељко Рудовић именован је за генералног директора Директората за медије у Министарству културе и медија.

Татјана Вујошевић разријешена је чланства у Управном одбору Испитног центра.

Милена Сопренић именована је за чланицу Управног одбора Испитног центра, из реда запослених у Центру.

Донијето је рјешење о разрјешењу чланова Управног одбора Центра за стручно образовање: Радоја Радуновића, Душана Бошковића и Милоша Тривића, док су за чланова тог одбора именовани: Радоје Радуновић, Душан Бошковић и Снежана Недовић.

Оливера Поповић именована је за пуномоћника – представника државног капитала на редовној Скупштини акционара „Луштица Девелопмент“ АД Тиват.

Љубинка Ивановић одређена је за вршитељку дужности генералне директорице Директората за капиталне и ИПА пројекте у Министарству капиталних инвестиција.

Вера Кељановић именована је за вршитељку дужности генералне директорице Директората за геологију и рударство у Министарству капиталних инвестиција.

Миодраг Рашовића постављен је за секретара Министарства европских послова.

Бојан Вујовић је на сједници именован за генералног директора Директората за европске фондове у Министарству европских послова.

Алмедина Вукић именована је за вршитељку дужности помоћнице генералног секретара Владе – руководитељке Сектора за стратешко планирање и координацију политика Владе.

Донијета су рјешења о разрјешењу и именовању Сузане Радуловић за чланицу Управног одбора Завода за запошљавање.

Минас Трубљанин именован је за пуномоћника – представника државног капитала на Скупштини акционара „Монтенегроберзе“.

На сједници је донијето рјешење о опозиву почасног конзула Црне Горе у Ајзенштату, у Аустрији, Карла Финка.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *