ИН4С

ИН4С портал

(ФОТО/ВИДЕО) Ово је српска омладина на коју се морате навићи: Застава “нема предаје“ враћена на бедеме Петроварадина

1 min read

Фото: Телеграм канал Бунт

Застава на којој се налази грб Републике Србије и мапе Косова и Метохије, поново краси бедеме Петроварадинске тврђаве, у српској Атини.

Предивна тробојка са симболом “нема предаје“ враћена је, након што су је непознати починиоци скинули, а уместо ње, поставили заставу широку и дугачку око 10 пута 10 метара, одмах до рекламе за предстојећи „Exit“ фестивал који је почео у Новом Саду.

Фото: Телеграм канал Бунт
Бедеме Петроварадинске тврђаве, у бившој европској престоници културе, улепшава тробојка, а омладина српске атине је поново показала да је подршка јужној покрајини важнија од фестивала.
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “(ФОТО/ВИДЕО) Ово је српска омладина на коју се морате навићи: Застава “нема предаје“ враћена на бедеме Петроварадина

  1. Свака част новосадској сестрама и браћи.
    Братски поздрав из Бања Луке

  2. Hvala TEBI KNEZE VELIKOMUCENICE LAZARE SVETITELJU… HVALA I SVIM KOJI S TOBOM I PUTEM TVOJIM VEKOVIMA PUTOVALI DO I KROZ VECNOST… TAMO GDE JE JASNO CIJI JE PRIZREN PROKLETIJA SAR PLANINA SUVA REKA SRBICA DRENICA PEC DJAKOVICA UROSEVAC LIPLJAN KAMENICA MITROVICA ZVECAN LEPOSAVIC GORA GORAZDEVAC VITINA ISTOK KOSOVO POLJE … … IMAL IGDE PISMA SEM CIRILICNOG IMAL PESME IMAL U TEFTERIMA TURSKOG CARSTVA IKOG SEM SRBA IMAL S POLJA KOSOVA NEKIH SVETITELJA SEM SRBSKIH …? CAR LAZARE OD SRBIJE GLAVO TVOJA GLAVA I TVOJE JE TELO DA SE DICI SRPSTVO CELO A DA DRHTE CARSTVA SVETA OVOG PROPADLJIVOG PROLAZNA … … JASNO JE KO DAN ISTINA LJUBAV MIR KOME RAJ A KOME PAKAO … ISTO MESTO NEKOM RAJ A NEKOM PAKAO. DODUSE I OVDE VEC NEKIM ISTINA SLOBODA MIR TESKO STANJE IZAZIVAJU A KAMO VECNOST U ISTINI …

    18
    2
  3. Да,за понос је ово али и за највећу срамоту што су организатори тог наркоманског,геј и сатанистичког фестивала урадили синоћ.
    „Тешко би било поверовати у овако нешто да није снимка инцидента који се појавио и веома брзо постао виралан.Снимак је настао на овогодишњем Егзиту који се, од шестог до деветог јула, и ове године одржава на Петроварадинској тврђави.На снимку се види младић који се весели уз музику и носи транспарент на коме се налази српска застава и натпис „НЕМА ПРЕДАЈЕ“.
    Међутим, њему прилази човек са наочарима и нешто му прича. Након краће расправе, овај физички насрће на несрећног младића, гура га од ограде и, очито, тера са тог места. “
    https://www.instagram.com/reel/CubpdQ3gEHr/

    12
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *