ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Камала Харис: Кад смањимо популацију, биће више чистог ваздуха и воде за нашу дјецу!

1 min read

Камала Харис

Након бизарних гафова председника САД Џозефа Бајдена, који не престају да забрињавају америчку и светску јавност, чини се да је и потпредседница Камала Харис кренула тим путем. Наиме, говорећи на конференцији посвећеној борби против климатских промена, Харис је направила необичан лапсус и позвала на „смањење популације зарад будућих генерација“, преносе „РИА Новости“.

„Када уложимо у чисту енергију, електрични транспорт и смањимо популацију, више наше деце ће моћи да удише чист ваздух и пије чисту воду“, казала је потпредседница САД Камала Харис на конференцији о климатским променама.

Међутим, како произлази из исправљеног текста говора потпредседнице, објављеног на сајту Беле куће, наводи се да није мислила на „популацију“ (population), већ на „загађење“ (pollution).

Све чињенице указују на једно, а то је да се запитамо, да ли је распиривање сукоба широм свијета, па и у Украјини, један од начина за спровођење Камалиног „плана“?

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “(ВИДЕО) Камала Харис: Кад смањимо популацију, биће више чистог ваздуха и воде за нашу дјецу!

  1. Sedi NA POSLU CEO DAN I PRAVI PLANOVE KAKO REALIZOVATI STO VECI BROJ ABORTUSA NEBRAKOVA KAO SPRECAVATI RADJANJA IZAZVAT RATOVA SVIH VRSTA GRADJANSKIH IL DRZAVNI A NARAVNO I REVOLUCIJA PUCEVA DRZAVNIH UDARA. A I SADA CE KAMPANJA UZ SLOGAN “ GLASAJTE ME DA VAS …“

  2. Камала нема план, она је идиот. Владари из сјенке имају план. И то баш такав, као њен лапсус.

  3. Uopšte nije napravila lapsus, već je to istinski projekat globalista predvođenih SAD. Oni, čak više i ne kriju svoje planove.
    Vlada CG odmah da se pridruži.

    36

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *