ИН4С

ИН4С портал

Након Бошњака, и Албанци прихватили да буду дио Владе: Преузећемо функцију потпредсједника за капиталне инвестиције и министра јавне управе

Ник Ђељошај

Албански форум пристао је да буде дије 44. Владе Црне Горе, саопштио је Ник Ђељошај.

„Албански форум је успио да током преговора испуни свој програм по коме ћемо имати децентрализацију, кладионице и казина ће до потпуног затварања бити стављени у потпуно другачији систем од онога што јесу и обезбиједићемо старачке пензије за све грађане“, рекао је Ђељошај.

Он је казао и да ће Албански форум у влади преузети одговорност потпредсједника владе за капиталне инвестиције и министра јавне управе.

„Као и увијек, радићемо у јавном интересу, на унапређењу нашег програма, равноправности свих грађана и нација, а посебно на економском развоју свих грађана“, поручио је Ђељошај, преносе Вијести.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “Након Бошњака, и Албанци прихватили да буду дио Владе: Преузећемо функцију потпредсједника за капиталне инвестиције и министра јавне управе

    1. @Веља Гора,Да,нажалост си у праву….Влада са Албанцима и СД а без Срба пропорционално изборном резултату је један врло темељан потез у стварању Велике Албаније.Зато сам рекао да СВИ Срби и МЦП МОРАЈУ промптно и недвосмислено одреаговати.

      19
  1. Ово што се ради са Србима у ЦГ је познати принцип „кувања жабе“ или како би се народски рекло „налегања на руду“.Чињеница,много пута провјерена,је да што се више попуста,то се више тражи и то је бескрајно.Оно што је В.Кристофер рекао Милошевићу када му је овај дао празан потписан папир да напише шта све од Србије траже,“али,Ви не разумијете.Нас то не интересује већ да у сваком тренутку испуните оно што будемо тражили“.Следствено ,Срби у ЦГ НАПОКОН морају стати на бранику својих интереса и права по принципу „ни метар назад“ и требају поднијети оставке на било којој позицији да се налазе (коалиција у ПГ,Ковачевић у Никшићу,ХН,Будва,Мојковац,СВИ посланици у Скупштини ЦГ,одборници по општинама) па онда нека Спајић,СД ,ХГИ,Албанци ДПС и амбасадори владају….а Срби ако то прихвате и истрпе боље нису ни заслужили.

    35
    1
    1. ПС. А,и Митрополит би се требао огласити јер је Митрополија црногорско-приморска СПЦ темељна и кровна кућа свих нас Срба,па ако смо ми угрожени као појединци и заједно,онда је и она МПЦ .

      15
      1
  2. Znao sam da će Spaić izdatiti Srbe.
    Prije pola godine nije znao je li Srbin ili Crnogorac.
    Dobro je rekao Nebojša Medojević: Sve će prevariti, slagati i zamutuiti.

    36
    1
    1. Srbi koji su ih glasali / njega i Milatovića/ ili uopšte nijesu izlazili da ostvare svoje glasačko pravo, su sami krivi.Zna se ko su jedini pravi politički predstavnici Srba u CG i ko je najzaslužniji za skidanje DPS-a sa vlasti 30.avgusta 2020 .Muslimani su bili disciplinovani i pobjedili ! Gledam upravo gostovanje g. Dobrosavljevića o ovome na TV Heppy .Na kajronu piše ,,Bošnjaci ucenili Spajića-Ili mi ili Srbi“ !

      26
      1
  3. KAKVI SU OVO LICEMJERI ,PRLJAVE IGRE SU IGRALI SAMO DA SRBI NE UDJU U VLADU.AKO SPAJIC DOZVOLI DA SE PONISTE GLASOVI 30% NAS SRBA TREBA BOJKOTOVATI IZBORE,JER UZALUD GLASAMO KAD SVI MOGU U VLADU SEM NAS PA I OVAJ NIK STO BI DA RAZBIJE IN4S U PARAMPARCAD.ZA NJIM CE I OSTALE ALBANSKE STRANKE I ADRIJAN IAKO SRBI BJEHU PRESUDNI ZA RUSENJE MILA I IZBOR JAKOVA ZA PREDSJEDNIKA.KAKVA LAKRDIJA,BOLJE DA JE OSTAO DRITAN,,DOSTA JE DO SAD URADIO…

    26
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *