ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић: Да ли је Нововић подигао Наредбу о истрази против Меденице, Мугоше, Јововић, Перовић, Лазовића, Миловића…?

1 min read

Милан Кнежевић, фото: ЗБЦГ

Објављивање телефонских преписки Весне Меднице са дојучерашњим хероинама црногорског правосуђа само је завршна фаза распада судских институција чији се задах трулежи осјећа до Брисела, саопштио је данас Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера коалиције За будућност Црне Горе.

„Ми који смо били редовне муштерије Меденице, Катнића, Чађеновића, Мугоше, Јововићке, Радовићке, Савића, Ћетковића, Ђуковића, нити смо зачуђени, нити би имали што ново додати за поменуте апостоле и апостолке силоване црногорске Јустиције“, истакао је Кнежевић у саопштењу.

Он је додао да свакако им потребу да се обрати главном специјалном тужиоцу (ГСТ) Владимиру Нововићу и његовим колегама из Специјалног државног тужилаштва (СДТ), који како наводи Кнежевић на све ово имају један једини коментар: „формиран је предмет.“

„За мене који сам одслужио монтирану робију од четири мјесеца, неуставно стављање у затвор од два мјесеца, монтирани кућни притвор од четири мјесеца и монтирану првостепену пресуду од пет година, а имајући у виду сав талог који је испливао из Меденициног телефона, ово није довољно. И тражим од СДТ- а да ми објасни, ако је формиран предмет поводом намјере Миловића и Звицера да купе пресуду на Апелационом суду, ако је формиран предмет поводом преписке Весне Меденице и Сузане Мугоше како договарају одбијање доказа у поступку тзв. државни удар, ако је формиран предмет поводом преписке Весне Меденице и Жељке Јововић и њихове прославе још једне пресуде мени, зашто нисам саслушан као оштећени“, поручио је Кнежевић.

Он је питао Нововића да ли је по „службеној дужности подигао Наредбу о истрази против Весне Меденице, Сузане Мугоше, Жељке Јововић, Јелене Перовић, Миленке Секе Жижић, Рада Ћетковића, Весне Симовић- Звицер, Стојанке Радовић, Петра Лазовића, Љуба Миловића и осталих из ОКГ (организована криминална група) који су кроз злоупотребу службеног положаја и трговину утицајем трговали с људским судбинама укључујући и моју?“

„Да ли Вам је господине Нововићу, ово сасвим довољно доказа да одустанете од срамне оптужнице Миловоја Катнића и његовог притовореног замјеника Саше Чађеновића, или ће сви Ваши коментари бити да су предмети формирани? Такође, пошто ме дио јавности ових дана таргетира што сам против избора Милорада Марковића за ВДТ-а, позивам и њега да се јавно огласи и саопшти свој став о монструозним злочинима црногорског правосуђа почињених нада мном. Да ли господин кандидат Марковић сматра да треба одбацити Катнићеву оптужницу и њега процесуирати због доказане злоупотребе службеног положаја, и не само њега, већ и Сузану Мугошу и друге чланове ОКГ-а, или нам пак треба, како каза врховна Весна Меденица:“ ј….и четничку мајку.“ Пошто претпостављам какав може бити одговор, и Ви треба да претпоставите какви ће бити моји институционални одговори на прогон и хајку кроз коју сам прошао заједно са својом породицом“, закључио је Кнежевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Кнежевић: Да ли је Нововић подигао Наредбу о истрази против Меденице, Мугоше, Јововић, Перовић, Лазовића, Миловића…?

  1. Нешто се ни Мандић не слаже са Миланом око овога и око новога кандидата за ВДТ-а
    Нешто ми мирише биће белаја ту.
    Овоме Андрији све паше откад засједе.
    Е јада,јада

  2. I Novovic je na Vesninom telefonu, on je bio jedan od sudija kad su MK i Medojevica slali u zatvor. Nije postojala ni teoretska sansa da oostanes tuzioc ili sudija ako Veka stojser to ne odobri. Boricic Radonjiv Novovic… sve je to Vekina vojska.
    Svi su oni na tekefonu kod stojserke.

    13
  3. Тако је, Милане. Ни ја не мислим да је Нововић битно другачији од његовог претходника, само су се сада промијениле околности па он глуми да је професионалац.

    19
  4. Ovoga Markovica forsiraju Vesti i MANS sto znaci da je igrac ambasada. Taj ekspert Markovic 30g je bio dio ove lopovsje druzine kao i Novovic ni glasa nije pustio, ne znam sta ga to preporucuhe za VDTa PO TOJ LOGICI I STRrazar Rakocevic je prof na Pravnom najbolje njega da predloze za zamjenika. Crni Momo i Becko znaju samo da palamude a rezultati NULA, slikanje rukovanje intervjui prijetnje i na kraju… baaa.

    18

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *