ИН4С

ИН4С портал

Мандић: Важан договор о попису, честитам Влади и опозицији

Мандић (Фото: Анадолија)

Више од 3.000 пописивача сјутра у осам сати кренуће да раде важан посао. Успјели смо да постигнемо договор који је вриједјело чекати и три године, и све релевантне политичке снаге стоје иза овог пописа и честитам Влади и опозицији, као и националним савјетима, оцијенио је предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић у Дневнику 2 ТВЦГ.

Мандић је рекао да нико не смије да врши притисак на било кога. Истакао је да Монстат заслужује све похвале које му је упутио Еуростат.

„Након више одлагања, пописивачи крећу да раде важан посао“, рекао је Мандић.

Говорећи о избору врховног тужиоца, казао је да веома цијени каријеру Милорада Марковића, кандидата, и истакао је да парламентарна већина треба да о њему разговара. Казао је да се нада да ће нови ВДТ бити изабран једногласно у парламенту, а навео је да Марковић има предност.

„А та је предност што не долази из тужилачке организације. Он може да буде личност која може да ослободи тужичаштво утицаја било какве политике“, рекао је Мандић.

Казао је да је Социјални савјет предложио старосну границу за одлазак у пензију 65 година за жене и мушкарце.

„Ако Социјални савјет нешто предлаже, Влада подржава не мислим да парламент да треба нешто одлаже јер договор кућу гради. То је пут за нову Црну Гору“, рекао је Мандић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Мандић: Важан договор о попису, честитам Влади и опозицији

  1. Jedino što se pokazalo jeste da PES odlično sluša DPS.
    Ako bude tako nastavio, verovatno će vas brzo istisnuti iz vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *