ИН4С

ИН4С портал

Трагикомична јадиковка: Вуковић-Куч вријеђа ИН4С новинаре и колумнисте; Шуковића и Батрићевића упоредила с Наваљним!

1 min read

Посланица ДПС-а Александра Вуковић-Куч

Посланица ДПС-а Александра Вуковић-Куч у интервјуу за портал Аналитика поред критика упућених на рачун предсједника општине Пљевља, те предсједника Скупштине Андрије Мандића острвила се и на наш портал истичући да је она међу првима упозоравала на малигност портала ИН4С, који је, како каже,  од State Departmenta препознат као дио тзв. пропагандног екосистема руске кампање дезинформација.

Чини ми се да то није имало јаког одјека, јер је тај квазимедиј дјеловао безопасно, скројен за беспослене националисте и четвртписмене колумнисте не би ли мудровали о великосрпским и сверуским циљевима. Испоставило се да је тај медиј заметак шовинизма који је постао званичан у Црној Гори”, навела је Вуковић-Куч.

У интервјуу је упоредила Шуковића и Батрићевића с контроверним руским опозиционарем Наваљним: ,,Језиво стање које је и довело до ћерања Бобана Батрићевића, Дарка Шуковића и медија који критикују власт, па се њима данас суди, као у “оближњој” нам Русији опозиционим лидерима“. 

Поручује и да се неће дозволити да мрак обузме Црну Гору, нити да Батрићевића или Шуковића убије “прејака реч”.

“Једноставно, нећемо дозволити “сумрак слободе”, између осталог закључује Вуковић-Куч.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

17 thoughts on “Трагикомична јадиковка: Вуковић-Куч вријеђа ИН4С новинаре и колумнисте; Шуковића и Батрићевића упоредила с Наваљним!

  1. KAKAV PARTIJSKI I DRPS PODOBNI MEDIOKRITET, JEDINA KOJA IZJAVI SA SU JOJ IDOLI ZAOSTALI BROZOVI PIONIRI SUKOVIC, NIKCEVICKA, GRADSKA TV. MISLILI SMO DA TAKVIH NEMA VIŠE. PROPALO SE.

    21
    1. Ovi DPS Evromajdanci koji podržavaju Kijevske banderovce, možda znaju i ko je na današnji dan prije tačno 10 godina pucao u masu protestanata na kijevskom trgu Majdan sa hotela Ukrajina i ubio 49 demonstranata i 2 policajca / prema zvaničnim rezultatima istrage / ? Ko je to uradio u ime ,,zapadnih interesa“, možda, Jacenjuk , Tjagnibok ili Kličko, kao što radi i ova Kuč-kova u širenju svoje šovinističke mržnje prema Srbima ?

  2. Омиљена пјесма Александре је : Мржња ме је одржала,њојзи хвала. Његоша се одрекла експресно.

    25
  3. Dukljanoidi su sve sami “intelektualci”. Poredite njihovo divljanje, paljenje guma, fizičkih napada i nacističku ideologiju sa našem narodu koji sve to stoički trpi i nikoga ne vrijdja. Od njih samo možete čuti nacističke parole da smo mi Srbi glupi, da imamo fizicke, mentalne i raznorazne defekte, dok su oni neka superiorna hitlerova rasa. Najveći nam je grijeh što ne mrzimo ruski narod i sa tim nas sad svakodnevno bockaju kod svojih gazda. Užas.

    31
  4. Ова особа с разнобојним капицама неодољиво ме асоцира на један производ коме смо се, као тинејџери, баш обрадовали! Могао је да послужи сврси, а када се надува, могао је да пукне као петарда!

    27
  5. Ко је опљачкао ову муку народа стијецану крвљу генерација куч..о?

    55

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *