ИН4С

ИН4С портал

Централо обележавање НАТО агресије у Прокупљу: Присуствоваће Вучић, Додик и патријарх Порфирије

Борислав Здриња/ЗИПАПХОТО/АТА

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће сутра обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године у Прокупљу.

Обележавање Дана сећања на страдале у НАТО агресији почиње у 20 часова на Тргу Топличких јунака у Прокупљу, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

Присуствоваће и председник Републике Српске Милорад Додик. Обележавању ће присуствовати и патријарх Српске православне цркве Порфирије. Он ће претходно обићи цркву Светог Прокопија.

Сутра се навршава 25 године од почетка агресије НАТО на Србију, односно Савезну Републику Југославију, 24. марта 1999. године.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

19 thoughts on “Централо обележавање НАТО агресије у Прокупљу: Присуствоваће Вучић, Додик и патријарх Порфирије

  1. Veliko poštovanje za predsednika Vučića, gospodina Dodika i patrijarha Porfirija što će prisustvovati centralnom obeležavanju.

    31
  2. Sećanja žive i kao da su se juče dogodila i kao da se još čuje onaj zvuk sirene za znak za uzbunu. Pali su mnogi, mnogo je života izgubljeno i zato ih danas, i uvek, spominjemo, sećamo i prenosimo na generacije koje dolaze.NATO agresija ne sme da se zaboravi.

    32
  3. Njihovo prisustvo na obeležavanju stradalih šalje snažnu poruku o važnosti prekogranične solidarnosti i unapređenju boljeg budućeg odnosa.

    31

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *