ИН4С

ИН4С портал

Барски портал: Конвертитство и издаја као једини континуитет – БРАВО, КРЕТЕНИ!

Барски портал

Пише: Миленко Јовановић

Ни први, а скоро извјесно, ни последњи пут у Црној Гори да они који су доминантно српским гласовима дошли на власт – Србима враћају тако што их настоје жигосати на најсрамнији могући начин. Милојко Спајић, у улози премијера, одлучио је да стави печат на оно што су прије њега радили Мило Ђукановић и Здравко Кривокапић – да Србе прогласи и де јуре геноцидним.

То што су баш Срби највеће жртве геноцида и ратних злочина у два свјетска и балканским ратовима, Милојка, доскорашњег Србина из Пљеваља – не дотиче. Важно је да слиједи политику конвертитства и издаје коју су водили његови претходници. То је једини континуитет. И Ђукановић је, присјетимо се, издао Митрополита Амфилохија из чијих руку је цјеливао крст над моштима Светог Петра Цетињског, као што је и Кривокапић пљунуо на оно искрено „благош мени“ и постао буквално преко ноћи, како је сам рекао, „200 посто“ нешто друго, те поред осталог, заједно са Алексом Бечићем и његовим сљедбеницима дигао руку за исту ствар коју његов „апостол“ Милојко сада печатира, али овога пута у Уједињеним нацијама.

Јучерашња сједница Скупштине Црне Горе јасно је показала ко је вјера, а ко невјера. Као што ће и сједница Владе на којој ће се и формално већински потврдити опредјељење да се гласа у УН о томе како се у Сребреници десио геноцид.

Како праведно радили, тако вам Бог помогао!!!

БРАВО, КРЕТЕНИ!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Барски портал: Конвертитство и издаја као једини континуитет – БРАВО, КРЕТЕНИ!

  1. подсјетићу све Србе још једном:
    и Зеленски је дошао на власт захваљујући гласовима етничких Руса. Провјерите.

  2. Највећи свјетски стручњаци и интелектуалци који се баве проблематиком геноцида попут Ефрајима Зурофа и Гидеон Грајфа кажу да се у Сребреници није десио геноцид. У Сарајеву и данас дан величају онај прави геноцид а којег су између осталог они проводили сто је геноцид над 700.000 недужних жена и дјеце Срба, Јевреја и Рома. Чак су и школу назвали по „Бошњачком Адолфу Хитлеру“

    31
    1
  3. Kakvo licemerstvo dps-a i njihovih satelita,naročito bošnjačke stranke. Dvadeset i pet godina ćute i ne pokreću pitanje Srebrenice. Kada su izgubili vlast jedinu šansu za povratak vide u napadanju i pljuvanju Srbije. Ponosim se gospodinom Leposavićem koji je predao funkciju ministra i neokaljan se povukao.

    42
  4. Олош , олош , олош и само олош…кратак преглед моралног распадања : Мило , Здравко , Милојко…следећи ?

    38
  5. НИЈЕСМО СОРОШЕВЕ ПОДГУЗНЕ МУХЕ И НАТО РАЗБОЈНИЦИ каже:

    То су ти дођоши,конвертити и сплачине.ОНИ ће мени да причају ко сам и шта сам,овдје сам преко 1000 година,а њихови преци су дошли овдје после 1500 године и узели славе и приславе и глуме СРБЕ ХЕЛМА, А СВЕ СУ РАСПРОДАЛИ. НЕМАЈУ ОНИ БОГА Сварога и Световида!Они се жене међу собом и свим расама,а СРБИН када је водио краву под вола,гледао је волу генетику до 9 кољена.Препознајте уљезе већ једном!

    38

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *