ИН4С

ИН4С портал

Захарова: Западни медији научени да не виде злочине над децом, тако је било у Србији, сад и у Гази

Спутник

Западни медији су научени да не виде злочине међу цивилним становништвом, рекла је портпарол руског МИП Марија Захарова коментаришући то што западни медији игноришу огромне жртве међу палестинском децом. То им није први пут, нису их видели ни током бомбардовања Србије ни током окупације Ирака и Сирије, додала је она.

Захарова је приметила да Запад чак и тему деце користи лицемерно и зарад испуњења сопствених интереса и да из тих разлога не дозвољава својим медијима да пишу о убиствима палестинске деце у Гази.

„Западни медији главног тога су научени да и данас не виде убиства хиљаде деце за само неколико месеци – 15.000 убијене палестинске деце је ужасавајући податак којем нико не може да нађе пандана у историји“, рекла је она.

Највеће медијске куће на Западну не говоре о убијању палестинских цивила и деце, иако им је некад била довољна прича једног детета која је могла да утиче на усвајање закона, резолуција или декларација – како је то било са Сиријом, навела је представница руског МИП.

„У Донбасу су деца гинула стално, а Запад то није видео“, констатовала је Захарова и додала да сада на хиљаде деце гине у Гази и читавом региону, али је Запад своје новинаре научио да то не виде.

Међутим, за све постоји казна, закључила је Захарова, преноси Спутник.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Захарова: Западни медији научени да не виде злочине над децом, тако је било у Србији, сад и у Гази

  1. …нека их не прикривају и подржавају па би за остало лако…
    СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *