ИН4С

ИН4С портал

На сопствени захтјев: Миливоје Катнић враћен у Спуж

Миливоје Катнић

Притворени бивши главни специјални тужилац Миливоје Катнић враћен је јуче на његов захтјев из приватне ординације Мој Лаб у Истражни затвор, саопштио је његов адвокат Марјан Марковић.

“Љекари су оцијенили да Катнић треба да остане на болничком лијечењу још седам дана, али је он то одбио”, рекао је Марковић.

Притворени бивши главни специјални тужилац Миливоје Катнић оперисан је прошле седмице у поликлиници Мој Лаб.

Хируршка интервенција је предузета због погоршања Катнићевог здравственог стања које је нарушено због скоро двомјесечног штрајка глађу.

Катнић је ухапшен 14. априла по налогу Специјалног државног тужилаштва због сумње да је био члан криминалне групе коју је наводно формирао некадашњи високи полицијски функционер Зоран Лазовић. Њих двојица су ухапшени истог дана.

Бивши главни специјални тужилац одмах је по хапшењу почео штрајк глађу, а 6. маја и жеђу јер тврди да је процес против њега политички мотивисан и монтиран. Двадесет дана касније одустао је од штрајка жеђу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “На сопствени захтјев: Миливоје Катнић враћен у Спуж

  1. Svjestan je da je kriv i da zna đe mu je mjesto! A ne kao ona Prdnjava i Jefto Seraković-konzilijum koji kao čanovi OKGDRPS bande prave plan da Prdnjavu izvuku za Tursku.

  2. Tu imas doktore u KBC kojima je DPS cinio i omoguci im da imaju privatne klinike imali platu 800 a na mito uzeli mjesecno tkkom drps vladavine jos 8000. Tu imas neke sindikalce doktore ka ona sa dva prezimena koja je dps bot. Tu imas i razne pravnike i racunovodje koji su teski dps kadar svi oni stoje na istom a to je povratak hobotnice jer se boje da ce izgubiti pokradeno. Sanse da se vrati hobotnicu nisu velike ali se povecavaju a sanse da zadrite pokradeno do 2035 su teske jer ulazimo u integracije osim ako jos jednom se ne prodafe a to vam nije prvi put davno ste obraz izgubili pa to je vama sada sasvil svejedno mada isorljan vam je jedino ce vas grgovat neki pervertido. I zasto oni mrze srbe? Pa mrze jer srbi imaju malo ali su ponosni a oni su sve dali iako imaju previse. Smetamo im je ihnase prisistvo podsjeca kakvi su bili davno, i bi evropska traktorsko hobotnicarsko reformaska dule fico partija da otkloni podjele. Nisu oni htjeli da nas sele nego samo da nas smjeste u traktore ali u stanju mirovanja. Daleko mi kuca od njih. Ali kakav spin cine vijesti covjek strajkuje zedju evo vec 18 dana.

    13

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *