ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић: Дивна атмосфера на утакмици Хрватска – Албанија; Очекујем да УЕФА оштро казни Србију!

1 min read

Милан Кнежевић

Предсједник Демократске Народне партије, Милан Кнежевић, огласио се на друштвеној мрежи “Икс“, коментаришући данашње навијање навијача репрезентација Хрватске и Албаније.

“Дивна атмосфера на утакмици Хрватска-Албанија. Албански навијачи су скандирали: “Убиј Србина“, док су им хрватски одговорали: “Србе на врбе“.

Како додаје, очекује да УЕФА оштро казни репрезентацију Србије, па чак и да је избаци са Европског првенства.

“Ако се овакво навијање понови, треба размислити о још једнојрезолуцији против Срба. Али овог пута без амандмана“, закључио је Кнежевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

16 thoughts on “Кнежевић: Дивна атмосфера на утакмици Хрватска – Албанија; Очекујем да УЕФА оштро казни Србију!

  1. Nazalost nista novo, a sto je i zalosnije nastavice se, onaj min. ino. posl. ,,ljepe nase,, tj Rvatske nama preporuci da vidimo kako mozemo izglasati rezoluciju o dogadjajima u kojoj je nastradala familija Zvicer, pa kad je tako koliko je familija nastradlo u Rvatskoj samo familija ZEC u ZGB kao prva em nacio/licni interesi pljacka novca koji su posjedovali i ko zna sta sve jos. Nije mi jasno okle grlic radman zna za neku familiju zvicer i njeno stradanje ako nije imao informacije od ovih njegovih kao npr. dekovic fuksanovic pardon vuksanovic i mnogih drugih, koji obitavaju ovdje a sve u rukavice rade mislim to se i zna. Rvatska je napravila genocid na svojoj teritoriji u 20 vijeku dva puta i to Jasenovac a koliko logora prije formiranja jasenovca to je dugo za pricu ovdje napomenucu da su imali jedan jedini u Europi logor za djecu koji ni nacisti nisu imali i grozili se od njihovih postupaka, na kraju krajeva mislim da se taj natpis nalazi na katedrali u drezdenu a koji kaze,, sacuvaj me boze kuge i hrvata,, samo toliko u vezi svega a za albance nista novo jos od formiranja drzave shs.

    22
    6
    1. Kome ili cemu si ti to patriota, bolje da ti napustis komentarisanje ne ide ti od ruke glupavi su ti komentari

      1
      17
  2. Užasno. A mi ne smijemo da pomenemo riječ Turci. Šta će reći gospodja kuč na sve ovo. Očekujemo da DPS da saopštenje

    55
    8
    1. Ma ,nemoj ,cuo sam i ja na svoje usi i to glasno i jasno ,dje je sad cenzura tzv.proevropske ,demokratske opozicije,jeli to nalicje Evrope u koju Crna Gora ide?!

      17
      7
  3. Očekujem rezoluciju u skupštini CG o srpskoj krivici što su ubijani srbosjekom, klani, tučeni msljevima u glavu, zabijani im ekseri u oči, što su im deca bila u kon hrvatskim logorima, što du vešani na vrbe pored Save….Rezolucija u skadu sa spomejikom u Podgorici i školovanjem generacija CG kadrova u Kumrovačkoj polit školi! Živjeo Đido za Beograd nas je sve vido!

    41
    8
  4. Možda i o rezoluciji o Jasenovcu gdje se spominje NDH u svojim granicama i zločini koje su hrvati i hrvatsko cviječe počinili nad svemu srpskom!Ona PES-ova splačina je prevara a ne rezolucija i sad je Mandić još i Vulina naručio da baljezga bez veze i ono što ne misli u stvarnom životu!Fotelja je čudo.

    22
    9
  5. Od ,,zakržljare rase“ se ne može očekivati ništa, osim mržnja!
    ,,S tuđinskom si kamom puzio po blatu,
    s krvološtvom zveri pogane hijene,
    da bi mučki udar s leđa dao bratu
    i ubio porod u utrobi žene“.

    43
    10

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *