ИН4С

ИН4С портал

Даје ли Ник бесу? Отказује сједницу Партнерског савјета за регионални развој, неће је бити док је Ковачевић члан

Ник Ђељошај

Потпредсједник Владе за економску политику и министар економског развоја, Ник Ђељошај, као предсједавајући Партнерског савјета за регионални развој, донио је одлуку о отказивању конститутивне сједнице Савјета која је заказана за сјутра, 21. јун.

Како наводе у саопштењу, став великог броја чланова Савјета као и потпредсједника Ђјељошаја је да у овом важном државном тијелу, након посљедних изјава у јавности, предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић не може бити члан овог важног тијела.

„Партнерски савјет има значајну улогу у регионалном развоју државе и његово функционисање у пуном капацитету је од изузетне важности, али не по цијену цивилизацијског посртања и унижавања чланова овог тијела”, саопштио је потпредсједник Владе.

Нови термин одржавања конститутивне сједнице Партнерског савјета биће накнадно утврђен, након процесуирања измјене састава, тј. када се створе услови за одржавање сједнице у партнерском односу међусобног уважавања, што су постулати на којима ово тијело темељи своје развојне политике.

Партнерски савјет за регионални развој је Владино тијело чији је задатак праћење и унапређење политике регионалног развоја Црне Горе. Ђељошај је крајем претходне године иницирао поновно успостављање овог Савјета.

Конститутивна сједница заказана је за 21. јун и ресор економије, који координира радом Савјета, претходно је упутио званичне позиве свим члановима.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Даје ли Ник бесу? Отказује сједницу Партнерског савјета за регионални развој, неће је бити док је Ковачевић члан

  1. Da Spajić pod hitno zatraži od svoga podpredsjednika i ministra ekonomskog razvoja Nika Djeljošaja da se javno izjasni o njegovom prisustvu na utakmici Albanija Hrvatska i o tome zašto je navijao za Albaniju kada je državljanin Crne Gore i kada je CG njegova država.Takodje da se izjasni o skandaloznom navijanju njegovih sunarodnika Šiptara i povicima Ubi Srbina. Da se upita slaže li se sa takvim navijanjem i da li je možda i on izvikivao isto kao i većina Šiptara i Hrvata na utakmici. Ako javno ne osudi i ne ogradi se od nacističkog navijanje albanskih i hrvatskih navijača čemu je neposredno prisustvovao, da Vlada pokrene postupak njegovoga razriješenja.

    12
  2. Неће ни Марко с тобом који, а се измакнеш из Владе, кличеш „Убиј Србина!“ Но, лако је с тобом, ко хоће да види. Ти не кријеш да си непријатељ.

    21
    1
  3. Ne, NIKO je otkazao važnu sjednicu dok se ne utvrdi relevantnost njegove diplome, gdje je kupljena, kada, po kojoj cijeni, od koga…
    Ajde, državo, pokaži da NIKO nije švercer, ili jeste???

    19
  4. KO JE NIK DJELJOSAJ?
    KADA CEMO DOBITI IZVESTAJ O PROVERI NJEOVIH „DIPLOMA“?
    NARODE MOJ DOKLE CEMO DA DOZVOLJAVAMO DA NAM DZEKI PROSIPA NJEGOVE NEBULOZE?
    GDE JE NJEGOV NIVO OPSTEG OBRAZOVANJA A O OSTALOM JE SULUDO DA NAM ON PROSIPA
    FRAZE SOROSEVSKE AGENDE. OVO JE VREDJANJE NASE INTELIGENCIJE.
    ZAMISLITE NJEGOVU DRSKOST DA ON PROCENJUJE MARKA KOVACEVICA ???
    DZEKI DOSTA SI SE ZALETEO ALI BOG JE VELIKI I ON ODLUCUJE.

    MILE SESTRE,DRAGA BRACO I ZLATNA SRBSKA I CRNOGORSKA OMLADINO DANAS JE DAN KADA
    MORAMO DA STANEMO U ODBRANU NASE KULTURE SECANJA JER SRBSKI ROD JE OD VINCE NAJSTARIJI GENETSKI KOD NAUCNO SVETSKI DOKAZAN I KAO CIVILIZACIJA TOGA RODA MORAMO OPSTATI I OSVOJITI SLOBBODU KAO STO SU TO NASI PREDCI UCINILI KOLIKO PUTA.

    MIR BOZIJI I NASE JEDINSTVO SU NASA UJEDINJENA SNAGA KOJA NAM JE U NASIM GENIMA.
    SVICE ZORA I OSVAJACI I LOPOVCINE MORJU U SPUZ!!!!!

    AMIN!!!!

    18

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *