ИН4С

ИН4С портал

Јановић: Влада одобрила пола милиона евра за нове авио-линије

1 min read

Пола милиона еура за подстицајне мјере у циљу повећања туристичког промета са емитивних тржишта, организованим авио-превозом, представља визионарски приступ Владе која препознаје кључну улогу туризма у економији наше државе, мишљења је Јановић, посланик Покрета Европа сад.

– Посебно је важно истаћи да су ове мјере реализоване у сарадњи са туроператорима кроз заједничку маркетиншку кампању, што ће несумњиво допринијети значајном порасту долазака туриста – саопштио је Јановић.

Црна Гора ће, како је истакао, значајно унаприједити своју повезаност са кључним тржиштима уз овакву финансијску подршку, циљано намијењену за нове авио-линије, повећање фреквенције постојећих, као и продужетак периода летјења.

– Очекује се да ће алокација ових средстава генерисати значајне економске бенефите, стимулисати раст у различитим секторима и створити нове прилике за локалне бизнисе и заједнице. Зато упућујем безрезервну подршку Влади за проактивне кораке који не само да ће побољшати нашу доступност, већ ће и осигурати продужену туристичку сезону, чиме ће се додатно учврстити репутација Црне Горе као врхунске туристичке дестинације – поручује Јановић.

Како је закључио у саопштењу, ово је још један у низу доказа посвећености Владе у јачању наше туристичке индустрије и радујемо се позитивним утицајима које ће ова иницијатива имати на црногорску економију.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Јановић: Влада одобрила пола милиона евра за нове авио-линије

  1. Da za tu svinjariju može a Institu S.Milošević vlada Milojka Šojića je gušila dok se Šojić nije ugradio sa Rakčevićem u posao!Nikad nniko nije vidio Rakčevića sa osmjehom od uhga do uha još uz sve to on daje pare a institut je počeo tonuti od kako se taj kriminalac dočepao dijela vlasniištva u institutu.Za avione bez krila to monteprkno uvjek ima para i nikakva mafijaška agenciija ne dovodi u pitanje davanje para za to zlo.Šta će nama aerodromi kad na njih može samo NATO govna da sliječu!?

    1
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *