ИН4С

ИН4С портал

Заборавили да је Белеведер пао и на СКАЈ-у: Прво палили гуме, сад каче заставе

Јуче је одјекнула вијест о великом патриотском чину актуелног предсједника Цетиња Николе Ђурашковића који је поносно окачио актуелну државну заставу Црне Горе на Белведер у част борцима с Белведера који су протестовали против устоличења митрополита Јоаникија у Цетињском манастиру тако што су палили гуме.

Да је тада било и „херосјког заноса“ у стилу „комета“ које су могле довести до ескалације да догађај није обезбијеђен говори и чињеница, а која је потврђена у СКАЈ препискама – да су управо „одбрану Црне Горе“ од замишљеног непријатеља организовали освједочени криминалци који су сарађивали са или били дио криминачних кланова у Црној Гори.

Па ипак, то групицу цетињских „комета“ није спријечило да наставе да се поносе паљевином и криминалним клановима док кличу „Е вива Монтенегро“ него су и одлучили да „оките“ Црну Гору. Наиме, инспирисани историјским чином цетињског предсједника они су одлучили да каче заставе на новим локацијама на путном правцу Цетиње – Будва.

Исте оне државне заставе које су истакнуте на свим државним инстутуцијама у свим градовима Црне Горе. Али за ову групу „патриота“ – неометано качење застава по принципу „гдје дрво видиш ту заставу посади“ – то представаља револуционарни чин.

Такође ће бити обновљене заставе на путу Цетиње – Подгорица као и на новим локацијама. Да је вјечна„, казао је један од активиста, Видо Јовановић. Они су позвали и остале да ураде исто у својим градовима и додали да ће наставити са акцијом када прикупе још донација, пренијела је Антена М.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

23 thoughts on “Заборавили да је Белеведер пао и на СКАЈ-у: Прво палили гуме, сад каче заставе

  1. Crna Gora je ,, gorostasna,, nacija i drzava, ona se prostire na impozantnoj povrsini od Belvedera do Cetinja i od Cetinja do Ceva i Velestova eventualno! Eee….., to je samo ta Crna Gora, sve ostalo je nasa Srbija, zetsko-polimska i zetsko-pivska Srbija, to da znate!!!!!!

    8
    2
  2. A vidim sve smo mali nikakvi samo po 2m visoki, devojke ko vile a ti si neki isprdak očigledno . Berane je za tebe pojam mamlaze bolesni.

    9
    1
  3. Crnu Goru treba ostaviti u one granice prije Berlinskog kongress.Četiri nahije,52 stanovnika,8,000 koza,1230 magaradi .Ratnu flotilu od 12 čunjeva gdje su im ,,Kapetani,,bili žene.i to je to.Obavezno obnoviti Vasojevićku državu HOLMIJU,KOJA BI SE PROSTIRALA OD Metohije do B.Polja,I ZETU SA PRIMORJEM PODHORICOM,I HERCEGOVAČKIM GRADOVIMA ŠTO SU PRIPOJENI C.Gori ;Piva,Šavnik,Žabljak,pa i Plevlja,i ako je on prpadao Srbiji.Crnoj Gori uvesti vize i zabranit doturanje kukuruza,krompira i kupusa,pa neka oni siju po čevu Cucama i Crmnici.Dio Katunskenahije ,bi se vjerovatno priključili Zeti.

    12
    2
      1. Vasojevići nisu narodnost, no ponosni Srbi potomci blagorodne loze Nemanjića a ti ajde polako kod đeda neđe u Italiju ako ga nađeš.

        12
        2
          1. jesmo ujo ka što ste i vi svi na Cetinje potomci Pirca Birolija

  4. Da nije bilo Dinastije Petrovića,gdje je Cetinje steklo ,,ime,ono bi danas bilo barabar sa Petnjicom.Sva zla u ovoj državi,dolaze od Cetinjskih talijana,kojih je bilo ,po pričanju poštenih cetinjana ( i ako su u manjini ) od 1941 do,1945 god.Italijanski vojnici podigli su natalitet Cetinja za 1200 prinova ,MAŠALA.UZ te prinove i krstili su nam državu u Montenegro.E danas,90% stanovništva cetinja ima italijanske GENE,zato su oni,skloni kriminalu,ubistvima,izdaji…..
    Mislim,da je najbolje rešenje,da Cetinje poklonimo italijanima,i uz njih i sve ove Ramkove i milove,(zadtave)pride.
    ili pustimo ih da se oni sami sa sobom potamane.Samo ,da bi im pripomogli,sprovesti akciju prikupljanje guma,i dostavljanje na Belveter ,,komitima,,.Ako im dozvolimo da bleje po volji neće begati pocetinjskim kamenjarima,kao prošli put Ranko,Milo iVujanović.

    19
    1
          1. A vidim sve smo mali nikakvi samo po 2m visoki, devojke ko vile a ti si neki isprdak očigledno . Berane je za tebe pojam mamlaze bolesni.

            9
            2
          2. 500 godina i sačuvali vjeru , kukolj otpao , a vi za tri godine dok su vam se babe pumpale sa talijanima pređoste njima i zaboraviste junačke pretke , Mojkovačku bitku i velikog Njegoša ! Ako je to normalno … ???

            5
            1
      1. Ujko malo li je 3 god da se od Srpskoga Cetinja Njegoša i kralja Nikole napravi talijanski fašistički okot koji danas vlada Cetinjem? Vjerovatno si i ti jedan od njihovih potomaka, čim si se našao potaknutim da komentarišeš,haha

        11
        2
  5. Срби се морају организоват и морају расписат референдум о мирном одвајању од Црне Горе оних територија у којима већину чине Срби и које то наравно желе. Живот са овим мормонима није могућ јер Цетињски криминалци желе да поунијате читаву Црну Гору .

    25
    2
    1. Mislio sam da uje žive samo u njihovoj lijepoj, no izgleda da ih ima i kod nas i da su ove naše Milove milogorske uje ekstremnije od originala. A ti si ustaški botu pravi dokaz tomu. Da su Pavelić i Stepinac tada imali vas kao savjeznike drukčije bi se završio 2 svj.rat

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *