ИН4С

ИН4С портал

Јовановић упутио позив о формирању власти СНП-у и ПЕС-у, наредних дана и осталима

1 min read

Никола Јовановић

Челник листе „Будва наш град“ Никола Јовановић саопштио је да је почетком недеље одлучио да је вријеме да лично позове партије које су учествовале на изборима да разговарају око формирања власти.

Како је казао, сјећајући се политичких почетака, први позив упутио је „централи СНП-а, данас ПЕС-у“. У наредним данима Јовановић је казао да ће позиви бити упућени осталима.

– Овом приликом желим да упутим грађане у истинита дешавања после пар саопштења на тему успостављања власти у Будви и изјава. Одлучио сам почетком недеље да је вријеме да лично позовем партије које су учествовале на изборима да разговарамо око формирања власти. Први позив сјећајући се политичких почетака упутио сам телефонским путем централи СНП-а, данас ПЕС. У наредним данима позиви ће бити упућени осталима – написао је Јовановић на свом Фејсбук профилу.

Поручио је и да ће уредно грађане обавјештавати о томе ко се одазвао а ко није желио да се испоштује воља градјана, „већ гурају Будву у поновне изборе у јеку туристичке сезоне“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Јовановић упутио позив о формирању власти СНП-у и ПЕС-у, наредних дана и осталима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *