ИН4С

ИН4С портал

Вулин: После гласања Шпаније, морамо и да питамо у чије име Борељ тражи да Србија призна тзв. Косово?

Фото: Танјуг

После гласања Шпаније, морамо да питамо у чије име шеф дипломатије ЕУ Жосеп Борељ тражи да признамо тзв. Косово, упитао је потпредсједник Владе Републике Србије Александар Вулин.

„Већином која не би била остварена ни у парламенту Србије, одбачена је иницијатива каталонских сепаратиста да Шпанија призна такозвано Косово. Србија треба да покаже захвалност Шпанији, али и да њени политичари науче како се брани цјеловитост државе без обзира на партијске разлике. После гласања Шпаније, морамо и да питамо у чије име Борељ тражи да Србија призна такозвано Косово? У име земље која га је послала у Брисел или администрације у Бриселу?“, поручио је Вулин коментаришући то што је шпански парламент одбацио данас иницијативу каталонских странака да Шпанија призна тзв. Косово, док са друге стране шпански политичар и високи представник ЕУ за спољну политику и безбједност Жозеп Борељ тражи да Србија призна такозвано Косово.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Вулин: После гласања Шпаније, морамо и да питамо у чије име Борељ тражи да Србија призна тзв. Косово?

  1. У име оних који то финансирају. Не ради то Борељ за плату од 5-6 хиљада евра сигурно. Али све је то једна организација, једни друге чувају, финансирају,штите..као некада ДС а сада СНС.. шта год да урадиш, заштићен си.

    4
    2
    1. Od veleizdaje nema zastite..To je Ustav, to je Kosovski Zavet.
      Nije dzabe Vulin spomenuo politicare..To je kategorija koja je spremna na sve zarad svoje dobiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *