ИН4С

ИН4С портал

НВО Фудбалска Црна Гора протестовала испред ФСЦГ: Ко штити челнике?

Као што су и најављивали, НВО „Фудбалска Црна Гора“ протествовала је испред сједишта Фудбалског савеза Црне Горе – Куће фудбала.

Незадовољни деценијским урушавањем црногорског фудбала, на протест су изашли љубитељи фудбала у Црној Гори.

Циљ, како наводе, није насилна промјена руководства ФСЦГ већ исказивање огромног незадовољстав према надлежним институцијама ове државе.

„Циљ нашег протеста није насилна промјена руководства Фудбалског савеза. већ исказивање огромног незадовољства према надлежним институцијама ове државе! Ако напокон желимо да постанемо правна држава, држава једнака за све онда желимо да упитамо тужилаштво шта се дешава са кривичним пријавама и ко штити челнике Фудбалског савеза Црне Горе“, поручили су на протесту.

Они су додали да су челници ФСЦГ заштићени и недодирљиви, те су тражили да се да том праксом хитно престане.

„Тражимо да се процесуирају бројне кривичне пријаве упућене против челника Савеза. Са овим криминогеним врхом ФСЦГ црногорски фудбал је дочекао најцрње дане“, рекли су и истакли да је њихов циљ легална промјена врга ФСЦГ, те да ће са захтјевима и протестом упознати све институције као и УЕФУ.

Протести ће се одржавати сваки дан сљедеће недјеље испред “Куће фудбала” ФСЦГ на Старом аеродрому у 11:45 часова.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “НВО Фудбалска Црна Гора протестовала испред ФСЦГ: Ко штити челнике?

  1. Od onakvoga fudbalera da ispadne ovakva šovinistička tranja, za ne vjerovati je. A mogao je Savićević bit upisan zlatnim slovima u istoriju Jugoslovenskog i Crnogorskog fudbala, no on je odabrao Milovu politiku mržnje i šovinizma. Ovako se više od polovine Crne Gore gadi i da pomjene njegovo ime a kamo li da ga slave.

  2. Ko stiti savicevica davno je jasno, ali polako istice i njemu vrijeme, moze jos malo ali nema vise cika brana a lomi se o svome jadu zabavio, zvicer i ekipa se lade kod CIA prijatelja a ovu smrdinu ni Ceferin ne moze spasiti. U kakvu se gnjidu pretvori onaj olos sa zeljeznicke stanice. Debil koji je rodjen pod srecnom zvijezdom ali dzaba kad mu je mozak ka u sestoperca. BRUKA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *