ИН4С

ИН4С портал

Спајић: Николић тражио да Премијерски сат буде у понедељак, и даље имамо афтер посјете Бриселу

1 min read

Спјаић, фото: ИН4С

Премијер Милојко Спајић упитан зашто се није појавио у суботу на премијерски сат, је казао да је шеф клуба посланика ДПС-а Андрија Николић „тражио да ради грађана то буде у понедељак“.

Управо због тога смо прихватили иницијативу Андрије Николића. Моја је грешка што смо прихватили касно у петак„, поручио је Спајић.

Он је одговорио да није био у Бриселу већ да је рекао „ради посјете“ те да и даље имају „афтер посјете Бриселу“.

Умјесто да потврдимо закон и господина Шарановића, имали смо перформанс. Закон ће се усвојити„, казао је Спајић и додао да ће доћи на сљедећи премијерски сат.

Одговарајући на питање о недоласку предсједника Европског савјета Шарла Мишела, Спајић је казао да комуницирају и ван формалних околности те да не може помислити да је отказивање због резолуције која даје пијетет жртвама Другог свјетског рата, те да је Мишел позвао Милатовића у Брисел.

„Треба се окренути будућности. Будимо одговорни према грађанима. Покажите елементрану културу према грађанима. То је било очекивано за мене. Ова аргументација ми је нејасна – они су тражили због грађана да се одржи у понедељак“, казао је премијер.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Спајић: Николић тражио да Премијерски сат буде у понедељак, и даље имамо афтер посјете Бриселу

  1. Spajke je HIT. Pa čak su i DRPSovci simpatičniji od ove bdltn. Bože šta smo zgrešili da ovaj kladioničar bude premijer vlade.

    12
    3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *