ИН4С

ИН4С портал

ПЕС Будва: Манипулативан текст „Вијести“

1 min read

 

Свакодневну кампању коју воде „Вијести“ против актуелне Владе и ПЕС-а на државном нивоу сада се наставља и на наше локалне организације, а у овом случају мета је Будва, саопштено је данас из Покрета Европа сад Будва.

Колико је манипулативан текст најбоље говори чињеница да се све заснива на конструкцијама „може“ и „ако“, истичу и додају:

Наиме, текст „Вијести“, гдје се истиче улога ПЕС-а у преговорима и односима са локалном организацијом Нова Будва, има за циљ да сву одговорност за рјешење кризе власти пребаци на будвански ПЕС, као да не постоје други актери, који сходно резултатима имају већу одговорност, а и улогу да покрену иницијативу.

„ПЕС са локалном организацијом Нова Будва има и имаће одличну сарадњу, а самим тим као у предизборном, тако и постизборном периоду наступамо јединствено и компактно. ПЕС је добио позиве за преговоре од двије изборне листе које су добиле највећи број гласова и према томе ће се однијети крајње одговорно“, казали су из ПЕС-а и поручили:

ПЕС ће бити конструктиван саговорник и евентуално чинилац власти, али у међувремену преговоре нећемо водити преко медија, поготово не преко партијских таблоида.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *