ИН4С

ИН4С портал

Није реконструкција већ стабилна конструкција

Андрија Бабовић

Пише: Андрија Бабовић

Како би кућа била стабилна и сигурна, мора имати чврсте темеље. Уколико су ти темељи слаби или пак лоше изграђени, цијела структура може бити угрожена што у крајњем може довести до урушавања. Поједине политичке архитекте су у протеклом периоду могле грађанима Црне Горе показати своје визионарске и неимарске способности. Већ послије првих корака било је јасно да темељу власти недостаје челик. Кућа се гради од темеља, а темељ је јак само уколико је армиран.

Чврсте и стабилне основе представљају предуслов за сваки успјешан пројекат и подухват. Црна Гора је предуго трпјела политичку тортуру и различите видове несигурности. Од тога да власти своје грађане третирају другоразредним па до апсолутне политичке ароганције и сматрања да сте једини коме власт припада. Власт пропорцијално припада свима онима којима који су се борили за промјене а којима су грађани дали своје повјерење за управљање државом.

Вријеме је мајсторско решето, открило је многе трагове, селектовало политике и срушило многе предрасуде. Доказало је да коалиција За Будућност Црне Горе јесте политички субјект који управо представља темељ на којем стабилна власт треба почивати. Црној Гори је потребна стабилност како би пребродила све изазове који нам предстоје и како би грађанима донијели оно што смо обећали: помирење и просперитет.

Грађани су у нашем политичком субјекту препознали карактеристике солидарности, одлучности и преданости ка обједињеном циљу – бољем сјутра. Наши коалициони партнери су се кроз досадашњи рад и подршку Влади могли увјерити у наш тимски рад и партнерски однос ка конструктивним идејама и поштеним намјерама. Заједнички постављамо чврсте темеље које Црна Гора заслужује. Нека буде чврста и постојана КОНСТРУКЦИЈА!

 

Текст преузет са фејсбук профила

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Није реконструкција већ стабилна конструкција

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *