ИН4С

ИН4С портал

Миловић тражио Спајићу да се расправља о предлогу за скраћење мандата Скупштини, чланови Владе без коментара

Фото: Борис Пејовић

Министар правде Андреј Миловић тражио је данас на сједници Владе од премијера Милојка Спајића да у дневни ред прве наредне сједнице уврсти, као посебну, тачку расправе о предлогу извршне власти за скраћење мандата парламенту, сазнају незванично „Вијести“.

Миловић је рекао да то захтијева због стања у ком се држава налази и пута којим је кренула.

У обраћању у које су „Вијести“ имале увид, навео је да тражи уврштавање тачке о предлогу за скраћење мандата Скупштини у складу са чланом 55 Пословника Владе и чланом 84 став 4 Устава, како би „умјесто садашње мањинске владе, преко ванредних парламентарних избора дошли до неупитно европске, стабилне и поуздане владе, и парламентарне већине која је неспорно европска и државотворна“.

Поручио је да предлаже да се отвори расправа о његовом предлогу, који је најавио да ће доставити и у писаној форми, те да се чланови извршне власти изјасне гласањем о предлогу.

„Вијести“ незванично сазнају да је, након Миловићевог обраћања, премијер Спајић питао чланове Владе који су присуствовали сједници да ли имају коментар, али да се нико није јавио за ријеч.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Миловић тражио Спајићу да се расправља о предлогу за скраћење мандата Скупштини, чланови Владе без коментара

  1. Podrska za Spajica. A sto su krenuli aktivno da vrate voljeni im dps. Ne daj se Spajki. Uz tebe smo. Ubacaj ZBCG i kreni na gigante i smanjuj doprinose za 60% i idemo ciscenje CBCG, ASK, DRI, SUDSKI SAVJET. CIM SE KREN U TU PRICU PORED OPOZICIJE EVO JEVROSIMA EVO MILOVIC , MILATOVIC DA POTPALE. VRCITE SE DOK STE NA VRIJEME. SVI NA IZBORE DA SLOMIMO DPS DA NEMAJU NI 15 SA SATELITIMA RACUNAJUCI I URU KOJA JE OBALILA ZDRAVKA ZBOG DPS. MOZEMO .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *