ИН4С

ИН4С портал

„Бомба“ у НБА – Хрват стиже код Јокића!

1 min read

АП

Хрватски кошаркашки ас Дарио Шарић договорио је све услове са Денвер Нагетсима и стиже код Николе Јокића. Прекаљени центар ће на име двогодишњег уговора инкасирати 10,6 милиона долара потврдио је познати НБА инсајдер Адријан Војнаровски.

Јасно је да ће Дарио Шарић бити појачање за Јокића и Денвер, у који стиже из Голден Стејта. Шарић је имао маргиналну улогу у Вориорсима после чега је очекивано уследио растанак.

Бројке су за његове квалитете биле ниске због слабе минутаже. Хрват је просечно убацивао осам поена, уз 4,4 скока и 2,2 асистенције.

Након што су тим из Колорада напустили Кентавијус Калдвел-Поуп и Реџи Џексон, ово је прво појачање за тим који с клупе води Мајкл Мелоун.

Шарићу, који се тренутно налази са Хрватском на квалификационом турниру за пласман на Олимпијске игре, Нагетси ће бити шести клуб у НБА лиги и он ће пружати подршку Јокићу у рекету и под кошем.

Још пре осам година Дарио је стигао у Америку, где је из Ефеса прешао у Филаделфију. Носио је затим дресове Минесоте и Финикса, бранио је боје Оклахоме, те Голден Стејта и сада ће заиграти за Денвер.

Подсетимо, Хрвати су изборили пласман у финале квалификационог турнира за Олимпијске игре, где ће се састати са Грчком, која је уништила Словенију и угасила наде Луке Дончића и другова да ће заиграти у Паризу овог лета, пише Спутник.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *