ИН4С

ИН4С портал

Вучић: Ћути јавност, ћуте тужиоци, полиција, судови на изјаву да ће уранијумом посипати мог сина

Танјуг/Јадранка Илић

Предсједник Србије Александар Вучић огласио се послије још једног напада на његовог сина Данила.

Вучић је овог пута реаговао због изјаве извјесног опозиционара Срђана Шкора, који је рекао да предсједника Србије и његовог сина Данила треба да затворити у рудник, гдје би се “туширали уранијумом”.

– Годинама изговарају најгоре и најтеже ријечи. Ћути јавност, ћуте тужиоци, полиција, судови. Данас су рекли да ће уранијумом да посипају мог сина – објавио је Вучић на Инстаграму, па додао:

– Није више дијете, али ће увијек бити мој син. И не дам и никада вам нећу дати да то учините било чијем дјетету у Србији. Борићемо се и изборити за нормалну Србију! – поручио је Вучић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

27 thoughts on “Вучић: Ћути јавност, ћуте тужиоци, полиција, судови на изјаву да ће уранијумом посипати мог сина

  1. Naš narod je NATO 1999. godine, zasuo, posuo, okupao, za generacije unakazio uranijumom, pa, nikome ništa? Da nije država pokrenula kakvu tužbu protiv NATO nacista, nije. Da nije slučajno država omogućila ljudima, napravila uslove da pojedinci privatno tuže NATO zbog genocida nad srpskim narodom, nije? Pa što se onda žališ, nije tebi tvoje dijete milije nego naša nama, i obrnuto naravno. Kako izjavi Toni Bler, uranijum iz granata nije štetan po ljude, a nama i djeca oboljevaju od raka???

    114
  2. Немојте се брукати оваквим текстовима! Како замишљате посипање уранијумом као реалну претњу?
    А реална претња свим Србима и држави Србији јесте рударење литијума!
    Не правите имбециле од овог народа!

    112
  3. ЂУТЕ ПСИХИЈАТРИ … ИМАЛ ХИТНА ПОМОЋ САЗНАЊА … ЧОВЕК ГО СКИНЕ СЕ И ОДМА У ЛАЗУ ЛАЗАРЕВИЋ ВОДЕ ГА А ОВАЈ ГРЂИ 1000 ПУТА … СЕМ АКО НИЈЕ У НЕКУ СЛУЖБУ ИЛ ПРОВОКАТОР АГЕНТ …ЈЕР НОРМАЛАН НИКО НЕ БИ БЕЗ ЈАКИХ ЛЕЂА …

    5
    140
  4. Vučić pokazuje veliku snagu i dostojanstvo u suočavanju sa ovakvim napadima. Njegova porodica ne treba da trpi zbog politike.

    97
    2
  5. Decenija dehumanizacije kojoj je bio izložen predsednik Srbije od strane tajkunskih medija je proizvela takvu bolesnu atmosferu.

    107
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *